thumbnail

Friday, June 10, 2016

Jom Bina Wodden Block Tower Tertinggi Bersama Anak-Anak !


Hohoho..holiday fun time !

Come and join the fun! 
See u at Sunway Putra Mall tis weekend (11.06.2016) to challenge who can make the tallest wooden block tower..exciting! ‪#‎theparenthood‬ ‪#‎sunwayputramall

Puasa pun larat kan nak bina tower ni bersama-sama? Jom bawak anak-anak join contest ni, ade peluang untuk memenangi hadiah best ! Sapa pegi sana esok say hi hi kat aku okey kalau jumpe. Jangan malu sebab aku yang pemalu sebenar nyer..hi..hi..hi.. ;)

16 comments:

Mia Kassim said...

Wah bestnya ...

mama tisya said...

menarik adiahnya

Cik Itah said...

wahhh best ni..mesti anak+ akak suka :)

Siti Rohaida Yusof said...

best ni..tapi xdapat nak join sebab jauh ler...

QasehnyaRania said...

ala blk kg ..

Inani Hazwani said...

Wahh memang best buat aktiviti macam ni di hujung minggu :)

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Bagus untuk membina minda anak-anak ni

Aretikz said...

Kalau buat ni bukan setakat perut menahan lapar, tapi menahan hati kalau nampak macam nak terjatuh tu tower.. hehe

Nieyl said...

ish...kalau nieyl nampak akk...nieyl akan ckp..
ini blogger kak izwa yg femes tu kan..hihihi..
Enjoy esok akk...nnt update yeaaa

aizamia3 said...

Enjoy ur day tomorrow.. ;)

Khir Khalid said...

Wahh best... selamat bergumbira.. have fun sekeluarga ye.. :) :)

mamawana said...

Assalamualaikum

Jalan jalan singgah sini. Selamat Berpuasa.

Jueliza Jamani said...

jumpa esok.. heheheh

Nooriah Abdullah said...

Wah happy nya Idzwa time puasa pun ada aktiviti mcm ni mmg suka bangat anak2 tu kan, slmt beegumbira ya..

aRz MoHa said...

owh sunway putra mall....menarik

el said...

napelah kat penang xde..budak2 sure seronok mende2 mcm ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang