thumbnail

Wednesday, June 15, 2016

WW : Akhirnya !


Lama tak WW, hari ni sebab mengantuk plus kene buat entry food review so cuci mata dulu okey dengan gambar nie. AKHIRNYA.

Sahibba

Akhirnya, SAHIBBA idaman Syahmi dah dapat sabtu lepas mase pusing-pusing dalam The Parenthood Sunway Putra Mall tuh dan yang happy nyer dapat harga lebih murah dari yang pernah disurvey. Yang di survey semua dekat 100 ringgit, yang ni hampir separuh harga so terus belikan tanpa fikir panjang ! Kualiti pun sama dengan yang 100 ringgit tu.

Sudah nyer..kiter pun dia paksa main sama hari-hari.. Layan jugak la tapi yang kelakar nyer dia asyik bengang sebab asyik kalah. Huahuahua..mama dia pun dengan anak pun tak nak mengalah ! Bagi la anak tu menang..ha..ha..ha..

17 comments:

Julia Johari said...

Hahahah syok main ni...bengang ye anak akak hehhe...takper persaingan sihat...untung anak akak...permainan bermanafaat

Kakzakie Purvit said...

Bagus! bagi mereka main
Sebaiknya masa main letak tema contoh keluarga, makanan, percutian dsb
Lepas tu pemilihan perkataan juga kalau nak english kena english saja. Kalau nak Melayu juga jgn campur perkataan bahasa lain..

Best kan main sahibba ni. Sekolah di sana ada buat pertandingan tak Sahibba ni?

Inani Hazwani said...

Hahaha mama pun kalau dah main mesti lah nak menang kan. Seronok lah Syahmi dah dpat Sahibba :)

Ayuni said...

nilah game favourite sy time skolah dulu...

Falsya said...

dah lama xmain sahibba..pastu ape bende yg duit2 tuh..alaaaa lupe pulak dh nama die..

Mrs Puex said...

sahibba kalau main kene perah otak tapi best!

Norhayati Mohd Isa said...

Tak tahu nak perah otak ..
Tu yg asyik kalah jer..

Cubalah lagi syahmi..
kasi kalahkan mama tu hihihi

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...best kalau main game ni..seronoknyakan...:)

hainom OKje said...

Dulu masa kecik tengok Shahiba ni teringin sangat nak ada jugak tp apa kan daya mak abah masa tu tak reti bab bab gini

Nurzakiah Hanum said...

syok lama x main

Mia Kassim said...

Ada sahibba seketul kat rumah tp anak2 tak minat pulak huhu

Fiza Rahman said...

Ko ni, dengan anak pon tak nak mengalah kan...hahaha... Mama pon teruja main kan ☺☺

hana hadi said...

Kena main tapi tak best kalau main stail bleh tukar2 huruf ngan org lain .huhu

el said...

main sahiba ni mmg ralit

Khir Khalid said...

Main sahiba ni mmg akan ada semangat nak menang... tak kiralah lawan dgn siapa sama ada anak ke atau isteri sekali pun... struggle habis2an nak menang... tak kasi can hahaa... :D :D

eima said...

aku tak reti main shahiba ni ... dulu2 nk beli tak mampu waktu kecik2 la ... dah besar ni tak de geng plak nk main kena tgu fahim besar sikit dah paham baru boleh main

Cik Tie said...

Hahaha..mama dia pun. Cian syahmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang