thumbnail

Wednesday, July 20, 2016

Allah SWT Selamatkan Kamu, Syakirah Irneena Suhaidi~!

Allah selamatkan kamu !

Allah selamatkan kamu !

Allah selamatkan Syakirah Irneena, Allah selamatkan kamu~!

Selamat Hari Lahir yang ke-3 buat kamu Syakirah Irneena Suhaidi

Selama ni asyik letak gambar dia sengih je kan..nah kauuu amik gambar orang moncong sebab kene marah dengan mama haritu. Marah la sapa suruh celup tangan dalam air milo ! Dia tak tau ke mak dia garang?

Biler dia lepas rambut (dengan kita orang memang dia tak nak ikat rambut ! Suka betul biar serabai Y_Y) nampak sangat matured dia kan? Cuba biler ikat rambut still lagi nampak baby baby..ehh memang baby kami lagi nie..sobs~! Kenapa cepat sangat besar dik?? T_______T

Sekarang dah pandai, nak geng abang Syahmi je tak suka geng kakak sebab dia cakap dia lelaki ! *urutdadamakkau* Baju tak nak gaun, nak suar (seluar jeans) sama macam abam. Letih kenen baju ni cantik macam kakak..cantik..takde nyer dia peduli oi ! Nak jugak jeans & kemeja.

Kuat makan macam sapa ntah ! Kofkofkof..terbatuk pulak.

Mulut macam mak nenek ni tapi kat luar pendiam ya hamat! Dengan orang jangan harap nak. Takut orang ni dan susah mesra dengan orang lain. Jangan kat dalam rumah..potetpotpet tak berenti-renti. Cakap macam orang tua takde pelat pelat derrr..seketul-seketul dia bercakap. Kuat menyanyi kuat makan. Asal nangis je meraung panggil ibu..ibu.. (ibu ni maktok dia laaaaaaa..)

Sentiasa jadi baby kami, sebab awak yang akhir ~!

Selamat Hari Lahir yang ke-3 Syakirah Irneena Suhaidi, manja mama abah abang kakak. Manja semua orang lah dia nie. Mengada pun ye. Tau je kalau aku marah laju je "sowi mama..sowi mama..mama sowiiii" sambil buat muka comel. Grrrr...

Cuma perangai pelik je tak hilang lagi. Suka sangat pegang, sentuh siku aku tak kira masa atau tempat. Pelik giler nie.

Dah besar dah awak!

26 comments:

Hanis Azla said...

As-salam izwa,

Selamat panjang umur buat adik mok.. semoga terus diberikan kesihatan yang baik hendaknya.. comel2 aje semua gambar2 dia.. tersenyum sendiri tengok gambar2 tu..

Mia Kassim said...

Selamat Hari Lahir budak mok .. sentiasa jadi baby untuk mak dan abahnya ..

Betul ke ni yg last .. heheπŸ˜†

JMR said...

happy birthday! kuat makan tu dah tahu dah ikot sapa..hehehe

Julia Johari said...

Selamat hari jadi sayang...besar dah awak tau...tak puas nak tgk dia sebab dia paling comelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hahahhaha auntie rinduuu

Qhaifa Nur said...

Selamat hr lahir adik mok...comel bt muncung cam gitu tauuu
Moga jd ank yg solehah

Kakzakie Purvit said...

Moncong macamana pun adik tetap kalau kita tengok nak senyum juga.
Sanah Helwah adik! Tak kisahlah pakai macam abam Syahmi janji bahagia:)

Nieyl said...

Happy birthday Syakirah...
semoga menjadi anak yang solehah di dunia dan akhirat..Amin..

SYANI said...

Happy birthday Syakirah
Sama cam anak aku si Amira tu.. tak suka ikat rambut..

lieyalatif said...

laaaaaaaaaaaa besdei si comel yeak arinie...

selamat hari lahir puteri comel...

-->moga jadi anak yg bijak
-->moga jadi anak yg sihat
-->moga jadi anak yg solehah

adiah mintak mama n papa key ekekekeekek

Nad MamaZN said...

hepi bday baby beso! hehehe
moga jadi anak yg solehah menyenangkan mama n papa ek

Ezy Loy said...

epy besday si budak cntik!
kemain nk jd boboy.. awk tu gugrul tau.. haha

semoga membesar dgn sihat dan jd ank yg solehah! =')

eima said...

happy birthday baby .. alahai comel betul muncung die tuh ... awat la comey sgt ni

ain.ya.nun. said...

Oo anak kita sebaya ghopenye. Selamat ulangtahun kelahiran syakirah :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Khir Khalid said...

Happy birthday... semoga menjadi insan solehah yg berjaya di dunia dan akhirat... aamiin :) :)

Ena said...

Hepi Besday utk si comel..
tu la.. comel sangat kan
nak marah pon x jadi
walaupun buat perangai
hehe..

Moga jadi anak yg solehah ye sayang

Cik Kumbang said...

happy birthday dik mok

Mrs Puex said...

Happy birthday utk adik baby mok..semoga sentiasa di bawah rahmatNya..

Blog Akak Kembang said...

Muncungnya tetap menjadi pujaan aunty tau ... happy beday adik demok

el said...

mulut dia paling mahal..gewamm
hepi besday adik..adik nak adik x hahahah kbai

Fiza Rahman said...

Happy Birthday to you Dik mok ☺☺

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani Rahman

LYAfrina said...

comey sgt!
geram sokmo tgk dia ni

happy beday...
smoga mbesar dgn cergas n sentiasa comel smpai besar...

Nurhidayu said...

happy belated besday syakirahhhhhhh

hainom OKje said...

Hepy Bezday Syakirah....moga makbul doa mama. Oit...mmg peramah le budak kecik ni, kecik kecik baru keluar pun dah pandai senyum kat kamera hihi.... Comey je nengoknya

adianiez AIDA said...

happy besday syg...
be a good girl.
cute girl.
clever girl.
solehah girl ekk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang