thumbnail

Tuesday, July 12, 2016

Lebih Jimat Elektrik, Lebih Jimat Masa Hanya Dengan INNERGIE Yang Berkuasa Super-Speed Charging !

INNERGIE - Three port mobile Super-Speed Charging Hub

INNERGIE LifeHub - 3 USB Power Hub with Extended Reach product

 > Amazing Teardrop Aesthetics
 > 6.3A Output for Faster Charging
 > Three USB ports for Simultaneous Charging
 > InnerShield™ Power Protection
 > Integrated GreenSense™ Technology


Kalau orang lain kemain happy dapat handbeg atau kasut tapi aku kemain happy sangat biler dapat INNERGIE nie ! Benda-benda yang melibatkan gajet ni aku suka sangat ;) lagi-lagi dapat tau INNERGIE ni menjimatkan masa aku. 

Hoh ape benda nie?? Meh sini duduk rapat-rapat nak citer.

INNERGIE

INNERGIE - adalah 1 adapter yang membolehkan kita charge gajet kita dengan kuasa super speed seperti charger original ! 

Dengan hanya 3 barang ni je tak penuh pun handbeg.

Raya raya ni kan semua nyer sibuk amik gambar dengan hp bagai kannn..so ramai pulak nak kene charge powerbank atau hp masing-masing ! Tak payah dah nak bawak balik extansion plug yang macam korang viralkan dalam FB tu. Bawak merata je INNERGIE ni korang charge kat mana-mana plug.

Tak payah nak risau tak sempat full ke ape. Power tak power INNERGIE ni sama macam power original tau. Kata dengan kuasa Super-Speed Charging haruslah super power. Siap dengan waranty & gurantee 3 tahun tau.


Nampak?

Yang best nyer kita boleh charge serentak tak kira gajet kita jenama apa . Korang kawan-kawan atau sedara mara boleh share charge serentak. Tengok gambar aku tu ade Ipad mini, ade hp Samsung, ade hp HTC tak kira jenama boleh je guna untuk charge. Semua dicharge dengan kuasa super speed like original gitu~ Best best.

Menarik kan? Dah la jimat elektrik sebab pakai 1 plug pastu jimat pulak masa sebab boleh charge sekali tiga gajet serentak dah tu cepat pulak masa charge nyer ! Benda-benda jimat ni haruslah kene ade sorang 1. Ha..ha..ha..INNERGIE ni bagus oiii. Kata zaman mahal khennnn so benda yang super jimat ni haruslah korang kene ade jugak ;) 

Tunggu ketibaan INNERGIE dipasaran Malaysia pada 20hb ni.

Lebih lanjut boleh terjah : www.myinnergie.com/us/product/11
#Innergie #power #travel #charger #adapter #lifestyle #travelcharger #traveladapter 

8 comments:

Julia Johari said...

Akak izwa....julia selalu gadoh nak caj hp...sebab suami suh bawak satu charger je...huwaaaaaaa bets yer innergie ni...nak beli kak...TQ kak you save my world...best review akak

Khir Khalid said...

Memang memudahkan dan betul2 menjimatkan masa... mmg menarik innergie ni. Sgt perlu untuk waktu2 mcm sekarang... best! :)

Siqah Hussin said...

Sangat memudahkan innergie ni. Menarik. Sekarang dengan semua pakai smartphone, memang sangat memerlukan charger memanjang. Biasalah betri tak tahan lama kan :D

aRz MoHa said...

balik kampung memang perlukan benda super charge macam ni...kalau tak berebut nak charge...tau tau dah kena cabut....elok sangat cerita pasal ni...boleh cari satu...

Maman Reen said...

Semalam Reen ada terjumpa penjual item ni.. Tapi tak sempat nk survey. Hihi

Selamat Hari Raya.. Reen singgah dan follow blog sis.. Jemput singgah blog Reen.. ;)

hainom OKje said...

Kalau dapat kat Pak Jilap mesti suka ni

Fiza Rahman said...

Menarik nih.

Falsya said...

best sgt nie...nak2 pulak byk cable yg boleh dicucuknye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang