thumbnail

Friday, July 01, 2016

Selamat Hari Raya Korang Dari Orang Yang Takde Kampung !


Selamat Hari Raya koranggg ! Kiter recycle dulu gambar tahun lepas ;)

Tahun ni tema pun takde lagi ! He..he..he..aku anak-anak baju hijau kot tapi bapak anak dengan Syahmi takde keputusan lagi warna apa. Jadi baju pun nan hado dia orang nie. Biler ntah nak pegi cari kalau MALAS tu kemain lagi..hiuhiuhiu~

Oh ye, minggu ni aku busy dengan kursus, dengan audit 5s pastu sibuk dengan report kad anak. Cakap pasal report kad ni, alhamdulillah Syahmi Sufiya cemerlang dalam dua-dua sekolah ;) paling terperanjat Sufiya la..dalam pada MALAS dia nak buat semua alih-alih periksa no.2 di dua-dua sekolah. Dianggap cemerlang sebab markah overall dikira dengan markah keseluruhan murid pagi & petang. Tanjat iolls u know ! Syahmi macam biase tak mengecewakan dengan keputusan semua A so periksa no.1 dikedua-dua sekolah. Alhamdulillah.

Nak kene reward nie..uhuks~ Nanti kita buat kira-kiralah ye. Setelkan dulu bab raya pastu baru boleh cerita bab reward. Syahmi pandai, minta pegi hotel yang ade kolam sebab nak bagi adik Syakirah dia mandi kolam. Macam biase lah dia, mane fikirkan diri dia asyik fikir apa nak bagi kat adik mok dia tu ;) kalau boleh dia nak hadiah yang boleh share dengan adik-adik dia.

So korang, raya balik mana? Aku macam biase takde kampung so aku bakal jadi RAJA kat KL ni..ha..ha..ha..korang berhati-hati okeh balik kampung tu. Check condition kereta, mengantuk berenti tido dulu, dalam perjalanan banyakkan baca doa semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik.

SELAMAT HARI RAYA KORANGGGGGG dari orang yang takde kampung nie..ha..ha..ha..

34 comments:

Jueliza Jamani said...

Selamat Hari Raya.. mai la kedah.. mai raya kat kedah ni

Nieyl said...

Selamat hari raya jugak dr org yg tak ada kampung...
nieyl pun jadi RAJA kat cyberjaya dan putrajaya..haha

Lynda Che Lah said...

Selamat Hari Raya dr kami yang xde kampung gak ni..
Raya kali ni pun nak bw anak jalan-jalan je kak..
Raya utk dorg je..
Kalau ckp ngan si kecik Qhalif, dia semua suka..
Yeay! Yeay! Raya!
Padahal taktau..hehe

mama tisya said...

selamat hari raya..kita thn ni tk blk kampung kelantan...raya kl juga

adarnadzmie said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir Batin dari keluarga AdArNadzMieLyssa..

datang lah beraya di kampung akak di kedah...hehe

E'in said...

Selamat hari raya dr sy yg takde kampung jugak.. Hihi

Norhayati Mohd Isa said...

Salam lembaran syawal Izdwa..
Mohon kemaafan jika ada salah dan silap sewaktu meninggalkan komen.

Selamat hari raya maaf zahir dan batin.

- dieyana - said...

Selamat hari raya idzwa n family, pergilah beraya kat kg baru, kampong jugak kan..hiihi.

kite balik Kelantan petang ni.. ;-))

- dieyana - said...

Selamat hari raya idzwa n family, pergilah beraya kat kg baru, kampong jugak kan..hiihi.

kite balik Kelantan petang ni.. ;-))

- dieyana - said...

Selamat hari raya idzwa n family, pergilah beraya kat kg baru, kampong jugak kan..hiihi.

kite balik Kelantan petang ni.. ;-))

- dieyana - said...

Selamat hari raya idzwa n family, pergilah beraya kat kg baru, kampong jugak kan..hiihi.

kite balik Kelantan petang ni.. ;-))

Julia Johari said...

Selamat Hari Raya kak Izwa..halalkan makan minum dan kata-kata juju selama ini ye kak...maaf zahir dan batin...hari ini last juju keje...so start esok rewang kt jalan raya berhari raya...tudung raya xd lagi hehe

Kakzakie Purvit said...

Dari kakak juga Selamat Hari Raya, maaf zahir batin
Tahniah buat anakanda Syahmi & Sufiya.

ain.ya.nun. said...

Selamat hari raya wa!

Cik Tie said...

selamat hari raya.. mai la kb boleh sambut raya sama-sama

NUNU EERA said...

kite pki bju recycle. supya fefeling kurus. haha.
selamat ari raye kak. thun ni raye besut. meh la jln cni. leh bwk syahmi sufiya adik mok mndi pntai.. hehe.

aizamia3 said...

Bila baca entry orang nak beraya ni rasa sebak pulak sebab kita tak plan nak balik mana lagi.. sebab kite keje sampai Selasa ni..

Falsya said...

bagusnye nantu mommy...ape buat ingat je adik2...hopefully smp bebile gitu okayh..

kite raya pertama kat kl kak..raya kedua balik perak..raya ketiga balik kl balik..

Elih Japahar said...

Selamat Hari Raya ye...berhati-hati dlm pejalanan balik kg

JMR said...

Jemput datang beraya kat Besut kak..hehe..maaf zahir&batinn..

eima said...

selamat hari raya idzwa ....

Khir Khalid said...

Ceria Aidilfitri dah mula terasa.. mood raya dah nak dtg ni... :) :)

Nooriah Abdullah said...

Selamat hariraya aidilfitri dri kaknoor idzwa,jom pi brunei raya ni makan kek roll, dan kek lapis hehe maafkan kaknoor kalau ada salah dan silap ya

Azian Elias said...

akak balik Pontian lah..moh ikut sekali. maaf zahir batin ye dik.

Mazlan Othman said...

Selamat hari raya.
KL kan ada kg.
Kg Baru.

Qhaifa Nur said...

Selamat hari raya idzwa..
Maaf zahir batin
Mohon kemaafan jika ada terguris semasa berbicara

Cik Kumbang said...

Selamat hari raya kakak comel
meh raya kampung ceq naa hehe

Tahniah utk syahmi dan sufiya

bagus nya syahmi
abg yg baik utk adik2 :)

LYAfrina said...

alaaa...tite pom xde kampung tau..dh duduk pom di kg halaman.. dkt dgn fmily n fmily mertua.. 5-10min gtu je pjalnana.. hehe
xde feel nak balik kg..huhu

wahhh..tahniah utk syahmi n sufiya...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin

Love,
Lya Afrina ;-)

Aziela said...

Selamat Hari Raya, Izwa.... Alhamdulillah..murah rezeki awak sekeluarga. Semoga berterusan. Amiin.

Siti Yang Menaip said...

selamat hari raya kak.. salam aidilfitri..
have fun with fams and friends.. nanti up gambar raya tahun ni =)

nini said...

Selamat hari raya.....comeynya sedondon baju

Siqah Hussin said...

Hehe. Takpelah takde kampung kak. Yang penting bersama keluarga kan :)

Seronok sedondon di hari raya ��

adianiez AIDA said...

aida wajib ler balik kg, izwa.
kalu x balik, x complete idup ku ini :(

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Selamat hari raya izwa, best juga beraya di KL kan sebab semua orang yang ada kampung dah balik kg, takda la jem sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang