thumbnail

Tuesday, August 09, 2016

BEDAZZLE DIAMOND SERUM - Susuk Berlian Moden, Tak Perlu Cucuk-Cucuk!

BEDAZZLE DIAMOND SERUM

Bedazzle Diamond Serum

BEDAZZLE DIAMOND SERUM - serum susuk berlian moden. Wahhhh..gitu la reaksi aku mase 1st time dapat tau pasal Bedazzle Diamond Serum nie. Teruja nak tahu, teruja nak try ! Almaklum susuk moden yang tak payah nak cucuk-cucuk jarum, tak payah nak jumpa bomoh bagai...giler tak teruja? Kene pulak lepas selak-selak web Bedazzle rupanya banyak fungsi dan kebaikan dia. Wahhh..bertambah teruja gitu~

Anti Aging

Sejak-sejak umur dah 30-an ni ade la jugak termasuk dalam kategori kat atas tuh. Fine Lines, Dark Under Eye, Blemishes & Neck Lines. Hahh..ada antara tu semua kat kawasan yang tak boleh tunjuk kecuali Fine Lines dan Dark Under Eye lah. Dah jadi mak-mak kan haruslah ade mata panda! Ha..ha..ha..

Paling stress sejak dua menjak ni fine lines kemain ketara sangat! Ewahhh..tak boleh nak control pulak lines nyer. Teruja pakai Bedazzle Diamond Serum ni bukan untuk hilangkan tapi untuk kurangkan lines tu jer~

Boleh abaikan cik abang tu, fokus pada lines kat mata aku

Yup, itu terpaling ketara! Stress tau..nak kata masam muka selalu tak pulak, ke sebab muka aku selalu serius ke entah! Yang aku tahu lines tu memang tak boleh dah nak disorok-sorok! Dah "remaja" tu satu hal lah..sekarang usaha aku adalah nak kurangkan jek bukan nak hilangkan pun. Giler nak hilangkan itu kan tanda bahawa aku dah dewasa..ha..ha..ha..

Kemain rajin aku pakai siang & malam. Gigih sapu keliling mata pagi & malam. Satu lagi kemain gigih aku sapu kat leher nak kurangkan neck lines & blemishes. Kat leher memang ketara giler la lines tu..warna dia tak sekata dengan kulit. Blemishes lagi la jangan cakap kat muka, kat leher, kat badan aku memang banyak. Doktor cakap sebab keturunan..apa yang boleh aku buat ialah kurangkan dengan menggunakan Bedazzle Diamond Serum nie. Nak hilangkan memang tak mungkin kecuali aku pegi laser. Giler hape nak laser baik aku pakai Bedazzle Diamond Serum ni lagi bagus! Sapu-sapu je takde sakit pun ;) sapa kata nak cantik kene sakit?



Your Beauty Booster

Nak pakai pun senang, macam biase lepas cuci muka sapu-sapu jek. Simple ;) macam aku pakai Bedazzle Diamond Serum ni memang fokus kat tang keliling mata & leher je. 

Bedazzle Diamond Serum - mengandungi bahan-bahan aktif yang membantu memulihkan kulit seperti muda remaja. Haaa…sebab tu lah aku teruja sangat! Giler tak nak remaja semula? Haruslah nak~

Nano Diamond Technology telah digunakan untuk membolehkan serum ini menyerap secara semulajadi ke dalam kulit. Berasaskan aqua yang merupakan asas utama kehidupan. Diamond Serum meningkatkan tahap penghidratan kulit dan dalam masa yang sama vitamin yang terkandung didalam serum bertindak sebagai antioksidan melindungi menghalang proses penuaan (anti penuaan yang berkesan)

Setakat ni memang tak was-was nak pakai susuk berlian moden ni sebab Bedazzle Diamond Serum telah mendapat kelulusan dan diiktiraf dari KKM, telah diuji secara klinikal, berkualiti eksport & dah tentu yakin sebab ia nya produk Muslim!

Maklumat lanjut berkaitan produk boleh ke :-
Untuk pembelian boleh hubungi : +60108410092

24 comments:

Nieyl said...

singgah petang ♥
patut ar skrg nie rajin close up gambar..hihi.. :P
makin berseri²..:)

Nurzakiah Hanum said...

wow

Jueliza Jamani said...

wahhh kawan aku bercucuk2 botox pulak.. makin gojes laaaaa..

Hanafi Abdullah said...

bab susuk begini seram juga nak dengar..

sudipVSsenduk said...

wah! susuk modern

Shiqin Sunshine said...

Wiwittt...nmpk muda remaja la akak pasni..hehe

Hanny Abdullah said...

Lepas ni siapa pakai Bedazzle sure berseri seri di malam bulan purnama kan..hehehe

Inani Hazwani said...

Teruja jugak ni nak beli. Heheh

Raihanah Ahmad said...

sure berseri2 bila pakai ni umpama berlian gitew

Khir Khalid said...

Bagus ni... berita baik buat wanita untuk tampak lebih berseri dan tampil lebih berkeyakinan.. :)

el said...

kemain depa skrg muka seri2..mcm seri pengantin awww

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Berseri-seri pakai produk ni. Bolah juga yang berminat nak cuba.

Qhaifa Nur said...

Macam best aja Izwa..senangkn tak perlu cucuk2 dh..sapu aja..

adarnadzmie said...

makin cantik berseri-seri la lepas nih..hahhaa

Julia Johari said...

Oh ni la serum susuk tu ye hahaha...susukkkkkkk haaaa jgn memain hehe

Yana MIB said...

sy pn dh terjebak!! x aci la kan akak je nampak muda...nanti org ingt kita sebaya... ehh! >_<

hainom OKje said...

Wah tambah muluslah kulit tu ye Izwa..

hainom OKje said...

Wah tambah muluslah kulit tu ye Izwa..

Kira Sakura said...

makin flawless lah akak kita lepas ni hihihihi

sal ya said...

Rajin pakai serum. Ini nl pakai alor vera yg org bg pn dh mls2.

sal ya said...

Rajin pakai serum. Ini nl pakai alor vera yg org bg pn dh mls2.

Irda Garmin said...

wahh macam nak try..bytheway irda ngah wat laser..tp mcm downtime lama nau

aizamia 3 said...

Teruja akak tengok eh.. ;)

LYAfrina said...

Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang