thumbnail

Monday, August 08, 2016

Dia Ni Lah Kannnn..!







Saje aku letak banyak-banyak gambar budak ni nak bagi korang geram sekali! Separuh dari korang mesti dah tahuuuuuu yang budak ni GUNTING RAMBUT AKU SEBELAH semalam masa aku terlelap sekejap.

Huuhuuuuu..aku terlelap, lepaskan rambut atas bantal. Terjaga tengok dia pegang gunting dan rambut! Hoh..tanjat sampai blur! Nasib baik aku ikat separuh rambut tu, jadi rambut yang bawah dalam yang dia gunting. Banyak pulak tuh! Huwaa..nak marah pun tak jadi sebab dia boring semalam takde geng. Abang kakak tusyen. Redha je lah mak..nanti-nanti lah aku awter kat kedai. 

Yang PALING GERAM asyik datang kat aku "sowii mama..sowi mama.." buat-buat muka comel. Datang cium hidung aku la..cium siku aku la..sambil "sowi mama..sowi mama" Dah canne aku nak marah?? Geram sangat!


28 comments:

mama tisya said...

bertabah la mama...kena simpan gunting tmpt tgi tu..bahaya kot tk sedar lenkali main gunting benda lain plak

Nieyl said...

Hihihi..ha..tu tandannyer kena bagi adik geng la mama..:P

Nurzakiah Hanum said...

COMELNYA

Falsya said...

xtau nak gelak ke nak ape..kesian kat akak pun ye..nak gelak ngan peel dik mok pun ye..soo tuh laaa, xtau nak "hahahahahahha" ke nak "huhuhuhuhuhu"...kihkihkih..

Kakzakie Purvit said...

Laa-haw-la-wala... kakak tak tahu adik gunting rambut mamanya..
Adik! lain kali tak ada kawan kejut mama jgn gunting rambut mama ok:)

Fiza Rahman said...

AKu nengok gambo dik mok jer mesti gelak. Teringat dia dok gunting rambut mama dia ni. Naughty tau muka tu. Next time klo mama tido sila pakai tudung yerp ☺☺

Cik Kumbang said...

Aduhai sabar je la dgn dik mok sorang ni
hehe

SYANI said...

Ko memang cheeky sangat, nakkkkk. Geram achik nengok ko...hehehe

Yana MIB said...

HAHAHAHAHAHAHA

sori nk gelak dulu br komen...aduii apesal bijak sgt ank akak ni???! *oke nk sambung gelak lg sambil terbyg rambut akk sebelah pendek..ehh!*

Mrs Puex said...

bab 'soowie mama' tu yang melemahkan insan bernama mama..

kan kan kann???

Nora Karim said...

Hahahahaha comei la awak ni. Minat nak jadi hair dresser ke dah besar nanti? Nanti awak bagi balance rambut Mama awak tu tau?! Hahahahaha

Jueliza Jamani said...

hahaha.. aduii qebal qeram pernah gak buat.. tapi dia nyorok rambut yg gunting tu.. n then aku perasan dlm tong sampah.. soal2 siasat dia dah gunting rambut aku.. sapa lagi rambut panjang dlm umah ni..

JMR said...

hahah...kalau minta sowi mcm tu, memang sejuk hati maknya kan

Khir Khalid said...

Hahahaa... sowi tu yang buat tak jadi nak marah... tutup kes je lah kan.. :D :D

Julia Johari said...

ahahahhahahhahhahahhaha dik mokkkkkkkkk....hahhahahha pi gunting rambut mama???? ni mesit protes sebab nyampah jumpa auntie juju ritu kena paksa selfie hahahahha...aduyaiii dik mokkkk...memacam kamu ye...

Inani Hazwani said...

Hahahahahah ! Still takleh bayang macam mana dia boleh terfikir nak gunting rambut akak tu.

Raihanah Ahmad said...

hihih comelnya si kecik ni

Noriza Abdul Rahman said...

Bahaya juga kalau dah dia boring kan, macam2 dibuatnya..haha

alin said...

comel betul budak ni.. Lain kali masa tidur pun kena selalu alert huhu

aRz MoHa said...

budak-budak memang macam ni kan...comel ja

adarnadzmie said...

gelak notty sgt si kenit nih...hahaa

habis rambut mama dia kerja kan....

comel sgt sowi2 dia kan...

lieyalatif said...

tegelak2 aku bace wa...ish kalo muke mcm ni comel cute ko sanggup marah? mmg tak laa...aku denda gomol tahap maksima jek laa hahaahahahaah.....

sudipVSsenduk said...

Kiut mcm mama dia jugak.
Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan kan...

hainom OKje said...

Haha ...budak baye gini mmg tgh suka menggunting Izwa. Baik baik.... jangan sampai letak gunting merata

Kira Sakura said...

kihkihkikh. mujurrrrrr la uwais tak pernah gunting rambut kita lagi. nak kena sorok ni. riso mak hihihihi

gerammmm budak ni. kemain lagi hihihi

sal ya said...

Comel je...

aizamia 3 said...

hahaha.. tak terkata dibuatnya.. ;)

LYAfrina said...

alahai..tomeyyy sgt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang