thumbnail

Wednesday, August 24, 2016

"FABULOUS FOUR" Set Istimewa Terbaru Dari Domino's Pizza!


Jumaat lepas aku dapat jemputan dari Domino's Pizza di Subang Jaya.. nah kauuu gigih balik keje dari KL ke Subang Jaya yang maha jem giles..jumaat kan? Tau je laaaa..tapi atas dasar semangat blogger..kahkahkah..kemain! dan atas sebab jemputan kawan blogger haruslah membesarkan hati untuk join ;)

Lagipun berkobar nak sangat ke Domino's Pizza ni adalah kerana set hidangan "FABULOUS FOUR" yang baru diperkenalkan! "FABULOUS FOUR" ini ialah 1 box yang didatangkan dengan dengan 4 hidangan istimewa. Set hidangan yang mempunyai gabungan makanan manis dan tidak manis yang boleh dimakan seisi keluarga. Istimewa kan? ;)

"FABULOUS FOUR"

Dengan harga pengenalan RM19.90 sahaja.

"Fabulous Four" : ada Mini Cinnadots yang dicicah dengan sos krim manis, ada Cheezy Mozzarella Stick (kegemaran Eady & Syahmi nie!), ada Garlic Onion Cheese Rings (hoh ini kesukaan Syakirah toooo much! Duk cicah-cicah dengan sos krim manis) & last sekali dah tentulah ayam pilihan ramai ni Roasted Chicken Drummets (yang mana aku pun tak dapat rase langsung sebab anak-anak dah habiskan dulu..kekekeke..). 

Tapi tak risau pun kerana dimajlis berkenaan kami dihidangkan dengan pelbagai pilihan pizza yang super duper sedap! Almaklum Domino's Pizza kan memang terkenal dengan pelbagai pilihan pizza yang terdiri dari ayam, daging, sayuran dan makanan laut! Oh ye kalau korang nak tahu (sedikit info kat sini ye) kalua korang nak tahu Domino's Pizza yang pertama diperkenalkan di Malaysia adalah terletak di USJ9 Subang Jaya pada tahun 1997 dan sehingga kini telah ada 12,600 cawangan Domino's Pizza dari lebih 80 buah negara. 

Antara pizza Domino's yang dihidangkan..omnomnomnom~ sehingga menjilat kotak..kehkehkeh~

1.

Chicken Confidential

Extravaganza

Pizza Banana Kaya - satu pizza istimewa yang berasa manis.

Shrimp Pizza

Pizza Spicy Sambal - My Favourite all the time..omnomnom~

Ada lagi beberapa pizza dihidangkan tapi aku tak sempat dah nak amik gambar sebab terlalu banyak pizza dihidangkan! Tapi yang mendapat perhatian aku adalah Pizza Spicy Sambal yang ade cili pedas! Ahhh..sedap nyer makan pizza dengan rase pedas..hehehe..almaklum tekak orang pedas ni letak la kat mana pun pedas semua pun nak sedap! 

NOTE : sebelum terlupa nak bagitau nih..Domino's Pizza ada sediakan delivery pantas (free delivery tauuu tiada charges) dengan jaminan penghantaran 30 minit sahaja dan pihak Domino's akan berikan voucer regular pizza secara percuma, selain dari tu ada jaminan 15 minit take away dan pihak Domino's akan memberikan percuma voucher personal pizza.

Kurus sebelum makan pizza!

Tetiba jadi gemuk lepas makan pizza! Ha..ha..ha..salahkan view kamera~

Geng blogger yang awesome! Makan gelak makan gelak sebab tu tetibe jadi gemuk ehhh....ha..ha..ha.. (gambar pecah..soriii..)

Untuk lebih lanjut :

FB : DominosMY
Delivery : 1-300-888-333

18 comments:

el said...

domino ngan pizza hut
i like domino lagi pizza dia lembut
n x muak mkn byok2 hehehe

Fiza Rahman said...

Sedapnya Dominos. Tak dpt nak join haritu. ANak tak sihat :-(

Nieyl said...

seronoknya diaaaa....
xpe..masih kurus lagi walaupun da telan domino berkotak²..:P
morning akk....

Qhaifa Nur said...

Suka gak domino ni...tak tebal pizzanya tuh yg sedap

Qhaifa Nur said...

Suka gak domino ni...tak tebal pizzanya tuh yg sedap

Rozita Abdul Rahman said...

wah... bestnya... akak pun suka domino...

mama tisya said...

mmg fabulous btul tgk menu2 nya

ikhlas-atilia said...

untungler makan free boleh bawak anak2 lagi yer... jumpa kawan blogger lagiler memang bestler... tahniah...

PinKy MoMMa said...

laparrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahahahaha..eh cantik lah baju dia..

aizamia 3 said...

Perghh.. terliur kite tengok eh..
Ok skroll laju2 sampai ke bawah.. ekekeke..

Khamsi Abdullah said...

prefer dominos than pizza hut..

Kamsiah Yusoff said...

dok plan cuti merdeka ni nak kesana..yg bongsu tu dok ajak..

hainom OKje said...

Tetiba teringin Domino weyh....

Nurhidayu said...

bestnya dominossss

LYAfrina said...

bestnyer,,rezei ank2 jugak leh mkn free

Khir Khalid said...

Saya mmg penggemar pizza dan dominos pizza mmg pilihan... terbuka selera hari ni tengok semua hidangan tu... marveles!!! :)

Siqah Hussin said...

Yeayyy! Nanti nak terjah jugak. Siqah prefer domino lagi drpd yang lain =)

adianiez AIDA said...

Nak tau idzwa. Khamis lepas aida dan member gi beli pizza dgn si fab four ni.
makan 1 opis le kunun nyer.
tetiba time makan tu kami ada meeting dgn lady boss ni ada meeting jap.
ada ke patut anak2 buah semua abis kan fab four ni!!!
batu belah batu bertangkup betol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang