thumbnail

Wednesday, August 31, 2016

Harum Malam Khas Untuk Wanita & Gadis.

Harum Malam


Harum Malam merupakan supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa disamping berkesan semulajadi sebagai perapat. Membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ia juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi  tenaga dan menambah stamina untuk aktiviti harian.

Ramuan yang ada didalam Harum Malam

Ramuan Harum Malam, di adun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba lain seperti sireh, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawberi, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica dan senna yang dapat mengatasi bau kurang enak dari tubuh badan.

Harum Malam

Kelebihan Harum Malam

> mengatasi masalah keputihan
> menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V
> mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
> memberi tenaga dan kecergasan
> membuang toksin dalam badan
> melawaskan sistem penghadaman
> melancarkan perjalanan dan kitaran haid
> membuang angin dalam badan
> mengurangkan masalah bau badan
> menguatkan keinginan hubungan seksual
> anti penuaan dan mencantikkan bentuk badan
> membesarkan dan menegangkan payudara
> membentukkan punggung agar lebih montok
> membakar lemak yang berlebihan
>mengawal berat badan
> mengempiskan perut buncit
> menyuburkan dan merapatkan pintu rahim
> menghalang jangkitan kulat dan virus
> memberi perlindungan antioksidan yang tinggi
> meningkatkan pengaliran darah yang membantu rangsangan seksual.

1 sudu pagi sebelum sarapan, 1 sudu malam sebelum tidur.

Aku consume Harum Malam ni memang dah lama tapi terberhenti sejak kes ade keluaran yang palsu! Memang elok Harum malam ni untuk hilangkan bau badan yang busuk dan bagi badan bau jadi wangi balik. Aku bab bau badan ni memang jaga sungguh! Almaklum tengahari buta kan aku keluar amik anak balik sekolah, dengan penat nyer dengan peluh nyer pastu masuk office nak kene jumpa peminjam pulak. Seram okehhhh muka comel badan busuk. Tak nak tak nak tak nak..Harum Malam ni secara tak langsung dapat bantu aku dari segi dalaman untuk hilangkan bau tak enak tuh.

Kalau dulu-dulu (lama dah) aku makan Harum Malam ni untuk tenaga dan masalah keputihan tapi ye la sejak kes palsu malsu ni memang stop terus.. Okey la jugak sebab seperasan aku keputihan tu memang hilang. Orang perempuan ni semua nak kene jaga, luar dan dalaman! Lagi-lagi yang dah beranak pinak ni.

Macam aku bersalin 3 orang tu semuanya c-zer, so urut mengurut tu memang tak lah lagi pun pantang sorang-sorang kan so pandai-pandai la kene jaga diri nak bagi jadi elok. Dengan adanya Harum Malam ni senang sikit sebab ada bantuan secara "dalaman" dengan hanya makan sesudu pagi & sesudu malam. Banyak sangat kelebihan Harum Malam ni yang dapat bantu aku secara perlahan-lahan. Korang boleh baca balik senarai kelebihan Harum Malam kat atas sana. 

cara pengunaan

Simpan dalam peti ais lepas dah buka, makan guna sudu plastik sebab ade madu kan. Elok untuk wanita yang dah kawin dan juga gegadis yang belum kawin jugak! Haaa..tak caya?? Percayalah..Harum Malam ni sesuai untuk semua wanita dan gadis yang bergelar wanita dan gadis lah..ha..ha..ha..gadis dan wanita jadian tak sesuai la kot~ Sapa-sapa yang ade masalah period tak teratur tu elok la start makan Harum Malam. Masalah berat badan pun boleh dikontrol kalau makan Harum Malam nie.

Pastikan yang original tau!!

Kan aku dah bagitau kat atas tu aku dulu makan Harum Malam tapi terstop sejak kes keluaran palsu. Takut okey kang termakan ntah hape-hape ntah kat "dalam" tu, tapi sejak Harum Malam dah ada hologram dan sejak berteknologi tinggi ni kita sendiri boleh check mana yang ori mana yang palsu sebelum beli. Macam-macam cara boleh check so dah boleh beli dan makan tanpa was-was.

Dengan harga RM33 (sm) / RM39 (ss) sahaja kita dah boleh jadi wanita idaman suami / jejaka..meooww...ehh?? Ha..ha..ha..takdelah kita perempuan-perempuan ni kene jaga banyak benda! Jangan kata orang disekeliling kita pun kita kene jaga tapi kita kene mulakan dengan diri sendiri dulu baru boleh jaga orang lain ;)


12 comments:

Inani Hazwani said...

Best produk ni, sangat membantu mengurangkan masalah keputihan :)

Pha Is said...

nice share.

I N A A I N A A said...

Ena dulu memang ada masalah keputihan, bila amalkan Harum Malam dulu ni, memang nampak perubahan kat situ.. best best best

Kakzakie Purvit said...

Mula-mula kakak tengok kat blog Inani ingatkan perfume tau
Baca habis baru tahu.

Dkna Abza said...

produk ni macam inteemor dari ephyra ...dkna consume yang tu jer.. tuk dalaman wanita bagus ni produk macam ni..

Siti Rohaida Yusof said...

ingat nak cuba produk harum malam ni...

adarnadzmie said...

akak pernah try harum malam... memang best... sedap...

Fiza Rahman said...

Macam² produk skang nih. Nampak menarik gak yg nih.

el said...

harummmnyeeeee
aummmmmm

Jueliza Jamani said...

tak sabar nak cuba lepas pantang..

yanie yusuf said...

best guna Harum Malam ni..

www.yanieyusuf.com

Kira Sakura said...

dulu teringin nak beli. tapi tak terbeli2 pun ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang