thumbnail

Monday, August 22, 2016

KBye!




Later kita chit chat, today busy tapi takpe kan aku tinggalkan korang dengan 3 budak sihat! Lagi-lagi yang sengih terlebih tu..sihat kemain selagi tak tido selagi tu makan & nyanyi je. Senang hati jadi baby ni kan, takde masalah langsung ;) Ada masa nanti aku BW korang.

27 comments:

Nieyl said...

Singgah di pagi isnin...
ala..dah kbye..hihi...
ok akk happy working... :)

Julia Johari said...

Suka sangat dikmok ketawa cam tu kan...hehe

Jueliza Jamani said...

Aku mcm nak tangkap gomoi dik mok tu.. geram weh!!!

mama tisya said...

kemain sengih si kecik tu..aritu ada singgah quill city mall nmpk patung ni

adarnadzmie said...

comel2 budak tu posing... yg paling kecik tu sengih sgt... hehe

Falsya said...

comel2 sgt tau tiga beradik nie..yg paling kite geram yg kecik sekali tuh..cheeky sgt muke die tau..

Ahmad Hasif said...

dekat mana tempat tu?

HeNRieTTa JoSe said...

comelnye patung patung kecik tu...pling comel budak kecik yang sengih tu....comeyyy sangttt...

Nad MamaZN said...

suka tgk 3 beradek ni :)

Qhaifa Nur said...

Ceria memasing dpt jenjalan...

Sally Samsaiman said...

kembali laaa kak kepangkuan blog! hahahahaha

Cik Kumbang said...

sengeh kemain dik mok
ewah2 kasut mana kasut hehe

Cik Itah said...

happy je muka dorang..ceria sangat yg bongsu tu hehhee..tersengih suka dia :))

Ummi Zarra said...

wahhhh happy nya bdk2 ni... kbye terus eh.hehee. actually kat mne ni..

hainom OKje said...

Mmg betul bizi tuh.. .

ZULHILMI TEMPOYAK said...

hohoohoho.... best2... bizi2 pon ada family time yak..

Raihanah Ahmad said...

semua pandai betul posing

Kakzakie Purvit said...

Buah hati pengarang jantung mereka semua ni
Moga menjadi anak yg mampu mendoakan mama/abahnya juga

el said...

geram tgk anak uols ni
elok je amik gambar
anak2 iols haiiii tambah2 yg kecik tu
hahaha

Fiza Rahman said...

Happy kids, happy mama. Geram dengan seketul budak dik moh tu ☺

ikhlas-atilia said...

okler tinggalkan kami dengan yang comel2 3 orangtu... yang belakang reramaitu pun comel gak... kbye

PinKy MoMMa said...

sodahlahhhhhhhhhh dik mokkk..jmpa depan2 tak nak senyum..kt dalam gmbr dedik kan.. #PerangDenganDikMok hahahahaahahaha

Nie Eym said...

Manis manis semua..hehe

LYAfrina said...

geram sokmo tgk si bongsu..hehe

Khir Khalid said...

Comeyyy... ni kat quill city mall eh.. hari tu lalu ada nampak dia org baru nak susun2... sweeet.. :)

Siqah Hussin said...

Happy to see their happy faces 🤗 salam jumaat kak.

adianiez AIDA said...

Diorang happy.
kita pun happy ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang