thumbnail

Thursday, August 25, 2016

WePrint : Print Gambar Secara Pantas & Berkualiti Adalah Trend Terbaru Zaman Ini!


Alah korang mesti sama macam aku! Nampak je photobooth ke mesti laju-laju nak pegi amik gambarkan kan kan? Sejak-sejak dah jadi trend ni kebanyakkan majlis, kenduri kendara atau mana-aman even mesti ada photbooth. 

Memperkenalkan WePrint, yang mana menyediakan merupakan high quality machine instant photo printing machine yang mencetak photo secara pantas dan yang paling penting BERKUALITI! Serius paper photo yang digunakan oleh WePrint ni lain dari yang lain. Tebal, licin, cantik..ehh canne nak cakap eh..berkualiti lah pendek citer. Sejak 2015 WePrint telah terkenal dikalangan syarikat -syarikat besar membuat roadshow, event-event. Pendek kata ada je even mesti dia orang akan guna perkhidmatan WePrint ni! Kenapa? 

Instant Photo Printing Machine WePrint

Sebab dengan WePrint ni kita boleh letak logo syarikat ke, nama, atau iklan yang terplih di dalam tamplete yang disediakan! Hah best kan? Ada la kenangan kat mana & bila event berkenaan.

Semudah 1,2,3,4,5

Simple giler nak guna machine mencetak WePrint ni, dengan hanya perlu ikut step seperti yang gambar diatas dan dalam masa 60 saat je gambar korang dah siap...paling best lagiiiiii..kita boleh gunakan je gambar yang kida dah ada dalam hp tuuuu...just scan QR code dari apps WeChat korang tuuuuu pastu ikut je step yang ade..pilih. adjust skit.. tadaaaaaa...dah siappp~

Serius cakap aku kalau ada event besar ade photbooth ni mesti laju-laju je terjah! Ha..ha..ha..best okeyyyyy~

Ohye, selain dari machine WePrint, sebenarnya ada banyak lagi servis yang dijalankan oleh Liberty Printing ni. Liberty Printing is a heat transfer printing machine and material supplier in Malaysia. Macam-macam servis la Liberty Printing ni sediakan! Macam aku duk gatal try pilih mug magic! WAHHHH..teruja okey dengan mug magic..ha..ha..ha..padahal mug je pun.

Takde..

Adeee..

Tadaaaa...ha..ha..ha..kalau korang perasan laaaa...tuh semua antara servis yang disediakan oleh Liberty Printing tapi main cerita kat sini adalah WePrint kat atas sana ;) kehkehkeh~

Nah korang, ada diskaun ;)

Atau korang boleh singgah ke :

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, 
Selangor

Contact :
019-985 8151 (Elaine)
Email : 
order@libertyprinting.com.my
Web : 
Facebook :


11 comments:

LYAfrina said...

waa..menariknya.....
beg ada family potrait tu cun

Qhaifa Nur said...

Bestnya..tgklah gmbr tu kat mana2 ada

Julia Johari said...

Cantiknya hasil We Print ni...dekat mug tu elok terletak je gambar wahhhhh best ye kak...bab gambar2 ni juju suka sgt...yeyy leh terjah link tu...TQ kak share

mama tisya said...

cantik hasilnya

Nieyl said...

akk nie...
saje je tau..
tgk hati dah tergodaaaa..hahaha

Nurhidayu said...

waaaaaaaaaaa..menarik ni

Khir Khalid said...

Woe bestnya... senang mcm ni... thanks sharing Idzwa! :)

Siqah Hussin said...

Macam-macam sekarang ada kan kak. Nak tak nak je cuba dan beli.. Hee

ros_reeza said...

Ala sukanya yang mug tu. Bila nak minum mesti senyum lebar :)

adianiez AIDA said...

Alamak. Tetiba teringat projek photobook lom suap, idzwa :-)

hainom OKje said...

Macam macam lah zaman sekarang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang