thumbnail

Wednesday, September 21, 2016

RAISSA SECRET BEAUTY PRODUCT - Turunkan Berat Badan Dalam Tempoh 10 Hari?

Raissa Secret Beauty Product

Nak kurus? Sapa yang tak nak kurus dia giler...ehhh tak giler tak giler..ha..ha..ha..ikut suka korang la nak kurus ke dak tapi aku suka bab-bab kurus nie. Lagi-lagi yang mampu bagi hasil yang cepat tanpa perlu sakit-sakit nie.

Yeee kalau tengok kat pasaran luar tu macam-macam produk nak bagi kurus la nak bagi putih la sampaikan kadang-kadang kita tak tahu mana yang elok mana yang ala-ala je. Ni aku nak share Raissa Secret Beauty Product yang mampu turunkan berat badan dalam tempoh 10 hari

RAISSA SECRET BEATY PRODUCT


Fat2 Slim Slimming lotion adalah formulasi dari ekstrak herba -herba terpilih seperti ekstrak limau gedang,Halia dan Pudina yang membantu:-

-Membakar lemak tepu
-Mengembalikan bentuk badan yang ideal'
-Menghilangkan selulit
-mengempiskan perut
-mengatasi masalah peha dan lengan besar
-merawat senggugut 
-melembapkan kulit 
-membuang angin 
-mengawal -selera makan
-menyokong metabolisma dan juga saluran pembersihan kelenjar

Coffee mints soap dirumus khas dari ekstrak kopi dan pudina  yg membantu melansingkan badan ,  merawat rekahan dan   menganjalkan kembali tekstur abdomen.

*tiada bahan pengawet
*sesuai untuk wanita di dalam pantang
*Lotion amat sesuai unttk wanita  berpantang.. Lelaki pun boleh guna untuk Sakit kaki dan sakit lutut

Putih gebu

Vita C BLACKCURRANT  - kurus , putih gebu

Kelebihan Vita C Blackcurrant

-membakar kalori
-Membantu proses pelansingan badan
-mencantik kan kuku dan rambut
-mencerahkan kulit wajah dan badan
-wajah lebih bersinar
-membantu memudaratkan parut
-membantu mencegah jerawat dan jeragat
-membantu meratakan tina kulit
-meningkatkan imunisasi badan
-anti oksida
-Membantu menghasilkan kolagen
-merawat rekahan tumit

Testimoni.

#fat2slim

Kurus kan?

Lepas-lepas raya ni mesti ada rase sikit-sikit gemuk kan? Termasuklah aku. Kemain naik dengan bahagia nyer. Stress je bila tengok diri tu tak fit dan gemuk (sikit). Nak sapu-sapu ni atau nak makan-makan ni kene istiqomah malah senaman dan pemakanan pun kene jaga seiring dengan usaha korang sapu-sapu nie.

Janganlah duk gigih sapu tapi makan tak jaga sampai bila pun tak kurus. Hu..hu..hu..rajin kene seiring dengan istiqomah tau. So sapa nak cuba atau nak thau lebih lanjut boleh terjah link ini :


Whatsapp : Rose Ismail 011-39611158
Facebook page : https://www.facebook.com/


5 comments:

Dkna Abza said...

kalau amalkan produk macam ni, pemakanan pun kena jaga baru nampak hasilnya.. kak..

dkna duk cari produk nak gemuk. tak jumpa lagi yang sesuai.

Julia Johari said...

Fuhhh kurusnya gambar lepas 4 bulan bersalin tu perghhh...ngancam!

Ika Sani said...

Pernah dengan jenama ni. betul tu kalau nk cepat kena diet heee
http://www.unlimitedbeautysecret.com/

Khir Khalid said...

Berita baik ni, terutama buat para wanita...

yaya_flanella said...

Bagusnya produk ni. Takde bahan pengawet tu yg kita mahu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang