thumbnail

Thursday, September 29, 2016

Regain Coffee | Minuman Dari Rumusan Alam Semulajadi.


Regain Coffee

REGAIN COFFEE | Regain merupakan minuman herba dari rumusan alam semulajadi yang baik untuk kesihatan badan terutamanya untuk hati dan buah pinggang. Regain juga mengandungi ramuan herba yang boleh membantu melancarkan peredaran darah dalam badan. Disamping itu Regain juga terbukti berkesan untuk merawat rambut gugur, botak dan beruban jika diambil secara konsisten (sekurang-kurangnya 14 hari straight boleh nampak keberkesanannya)



REGAIN COFFEE | Kebaikan Regain Coffee : 

+ Menyihatkan tubuh badan
+ Menyegarkan hati dan buah pinggang
+ Melancarkan peredaran darah
+ Menguatkan akar rambut dari dalaman
+ Menghentikan dan merawat rambut gugur
+ Mempercepatkan pertumbuhan anak rambut
+ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
+ Melebatkan rambut
+ Menghitamkan uban dari akar rambut

Ha..kalau bab-bab menyihatkan atau menghentikan keguguran rambut yang buat aku suka sangat nie. Haduyaiii kalau cakap bab rambut gugur ni sedih woiiihhh. Sekali syampoo rambut rasa macam lepas kimo korang tahu. Gugur banyak sangat! Tu belum kira kalau buka getah rambut. T__________T banyak nyerrr rambut tertanggal :( sedih~

Apa yang aku tak pakai, minyak zaitun la syampoo untuk kurangkan keguguran rambut la semua macam tak bagi kurang pun. Hmm..hmm..so now aku try Regain Coffee sebab tengok feedback macam best sangat lagi-lagi bab rambut tuh. Baru 3-4 hari aku try setakat ni belum lagi nampak feedback cuma aku nak share jugak sebab benda baik benda best harus dikongsi bersama. Mungkin rasi dengan aku mungkin juga rasi dengan koranggggg ;) 

Effect memang akan nampak lambat sikit sebab ni kopi herba yang sedap so keperluan Regain Coffee adalah repair perjalanan darah terlebih dahulu kemudian semua akan jadi baiklah gitu konsep nyer.

Cara penyediaan

REGAIN COFFEE Cara penyediaan & penggunaan Regain Coffee :

Kacau 1 paket Regain Coffee bersama 150ml - 200ml air panas ke dalam cawan (boleh juga ditambah ais untuk menjadikan ia kopi ais) Minum satu paket sehari sekali sahaja. Untuk kesan maksimum, minum diawal pagi semasa perut kosong dan jarakkan pengambilan sarapan selepas 1 jam) 

Kalau korang perasan gambar aku semua kat meja office, haaa sebab aku minum pagi-pagi kat office! Buat air dulu pastu baru turun beli sarapan. Jarakkan 1 jam baru makan sarapan pagi tu. Tak lapar pun sebab dah minum segelas kopi kan ;)

Kandungan Regain Coffee

Regain Coffee | Kandungan Regain Coffee : 

Ginseng - boleh menggalakkan pertumbuhan rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
Bee Polen - debunga lebah dihasilkan dari madu lebah dan merupakan makanan kepada madu lebah. Ia terhasil apabila lebah-lebah ini hinggap dan menyedut nutrisi dari ribuan spesis bunga. Bee Polen dianggap sebagai salah satu makanan paling berkhasiat dari alam semulajadi.
Green Tea - sebagai agen pembuangan toxin dari dalam badan yang membantu mengurangkan berat badan.
Stevia - (disebutkan sebagai STEE-VEE-UH) adalah pokok renik Amerika Selatan yang berasal daripada Paraguay. Stevia adalah alternatif yang sihat menggantikan gula dan pemanis kimia
Coffee - Kopi macam biase ramai orang tahu ia dapat merangsang pertumbuhan rambut. Kafein juga mampu membantu memanjangkan rambut sebanyak 30-40% lebih cepat.

Regain Coffee | Beli di pengedar yang sah :

Kawasan Barat (Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka) 
Fazni : 016-3114220
Mas Adura / Ahmad Fauzan : 019-9768464

Kawasan Selatan (Johor dan Singapura)
Farisan Abdul Hamid : 019-2303003

Kawasan Pantai Timur (Kelantan, Terengganu dan Pahang)
Azli Adburrahman : 010-9105987


Lebih lanjut : www.regain.my

11 comments:

Raihanah Ahmad said...

macam2 jenis kopi ada skrg ni

Kakzakie Purvit said...

Siap ada green tea dlm kopi ini ye..

Nieyl said...

Igt tea je ade green tea...
kopi pun ade ek..huhu..

nohas said...

bagusnya..ada green tea sekali..

Fiza Rahman said...

Aku skang pon dalam fasa keguguran rambut yg teruk. Sedih tgk rambut makin nipis 😩

Nooriah Abdullah said...

Kalu dkt kaknoor pun nk lah Wa
Kaknoorcmmg hantu kopi
Tambahan kopi yg ada mcm2 ji
Mesti lebih sihat walafiat dgn izin Allah jugak la kan

hainom OKje said...

Penggemar coffe ni mesti suka kan Izwa

Siqah Hussin said...

Regain coffee ek.. baru first time dengar. Tq akak for sharing..

el said...

hahahaha sejibik lah apa yg uols alamai
lepas mandi tu ..tudia x tau nak kata
lepaskan ikat getah rambut tu dia xtau nak kata apa
hari2 tu ada ja rambut yg gugur..gugur2 gak mujur x botak iols ni

Khir Khalid said...

wahh.. saya mmg penggemar kopi.. mcm best ni, rasa nk cuba jugalah... thanks sharing Idzwa.. :)

Irda Garmin said...

first time tahu pasal coffee ni..next time try lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang