thumbnail

Wednesday, September 21, 2016

Shopping Lebih Mudah Dengan EZBUY.


Zaman canggih dah macam-macam laman web shopping boleh kita terjah, malah bukan saja dari dalam negara tapi kita dah boleh shopping barang dari luar negara dengan hanya semudah 123456 jer~ 

Tambah sekarang shipping barang pun murah oiii tak macam dulu-dulu, shipping mahal dari harga barang so tak berbaloi! Sekarang sejak ada ezbuy.com ni heh semua boleh beli dengan hujung jari je. Beli online pastu tunggu 4-6 hari jerrrr..

1.

Daftarkan diri di ezbuy.com sebagai ahli ezbuy dan akan dapat baucer RM15 sebagai ahli baru.

2.

Register web shopping rasa nyer semua orang boleh tau kot macam mana cara nyer..he..he..he..kata semua dah pakar kan ;)

3.

Boleh mula shopping barang idaman hati. Macam aku dah tentulah kasut, handbeg yang jadi pilihan hati nak membeli belah. Almaklum aku kan takde masa sangat nak shopping kat luar jadi web ezbuy nilah antara web yang selalu aku terjah untuk membeli barangan sndiri.


4.

Selepas select barang idaman hati, boleh la klik ke add to chart. Untuk makluman barang-barang di ezbuy takdelah semahal mana. Orang kata masih lagi mampu beli. Tengok takat handbeg cantik macam ni baru RM 42.48 sen je.

5.

Boleh pilih shipping pilihan hati. Lain shipping (pengeposan) lain harganya, tapi untuk pengetahuan korang sekarang ada promo prime ship RM8.80 unlimited bagi setiap parcel tak kita saiz dan berat. Murah okeyyyyyyyyy..

6.

7.

Terhad kepada 100 pendaftar pertama untuk mendapatkan Prime ini. Boleh login ke link ini : https://goo.gl/7eXgQs bagi masa terhad. Juga akan mendapat tambahan 15% diskaun dengan menggunakan code - ezfriend15. Selamat bershopping korangggg...iolls nak cuci mata kejap tengok handbeg lain!


8 comments:

Cik Itah said...

sy tak pernah shopping online hehhe

Kakzakie Purvit said...

Kakak beli handbag/kasut tak selalu
Kalau raya atau ada majlis tertentu baru beli kalau tak memang tak belilah Izwa.

Nieyl said...

yelaaa...
nieyl pun nak usha kasut baru...

Julia Johari said...

Nak nak wahhh terus dpt RM15 siapa xnak...huwaaaaaa TQ kakak kongsi...besttt ye

Norhayati Mohd Isa said...

Akak jarang beli online ni idzwa..
Kekadang barang yg smpi tu tak memenuhi citarasa hahaha..
Suka gak beli barang yg belek2 depan mata..😆😊

Ika Sani said...

Ika pernah beli sekali di ezbuy. X de lambat sangat dalam 10 hari dh dapat barang.Best juga time tu free agent fee hehe

mun said...

mcm menarik je ni...

Khir Khalid said...

Menarik juga ni.. sesekali nak cuba juga shopping online di sinilah.. saya mmg gemar juga shopping online ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang