thumbnail

Wednesday, October 05, 2016

Mama Muda Juice (MMJ) | Sentiasa Bertenaga Muda Dengan Mama Muda Juice!


MM Juice - Mama Muda Juice

Mama Muda Juice (MMJ) | Pernah dengar? Aku pun tak pernah tapi nak bagitau korang rupanya Mama Muda Juice ni dalam diam dah glemer dalam line dia sendiri tanpa perlu dipromosikan pun! WOW sangat~ hebat Mama Muda Juice (MM Juice) nie!

Aku dah try seminggu lebih dah nampak KEBERKESANANnyer ! Hmm..macam mana nak cakap ehhh tapi kene bagitau jugak sebab MMJ ni membantu sangat bab-bab wanita nie. Apa mende nyer? Err..jap ehh nak tarik nafas nak share cerita bab malu sikit nie. Err..malu la sebab melibatkan "mende dalam" errr.. *shyshycat* sebelum tu aku nak share dulu isi kandungan Mama Muda Juice (MMJ) :

Ada 10 bahan yang menarik dalam Mama Muda Juice (MMJ) ni.

Mama Muda Juice (MMJ) | Kandungan : 

> Kurma
> Delima
> Pueraria Mirifica & Lorata
> Manjakani & Kacip Fatimah (ehem!)
> Akar Serapat (ehem lagi!)
> Kolagen
> Garcinia Cambogia / Asam Keping
> Kunit & Halia
> Mascotek
> Stevia

Kalau korang perasan la, isi kandungan MMJ ni semua yang kita makan masa dalam pantang! Tapi MMJ ni dijadikan dalam bentuk cecair so lagi mudah kita nak makan. Orang dalam pantang kalau makan ni mesti tersenyum je..he..he..he..

Tapi bagi kita yang tak dalam pantang pun boleh je makan apa tah lagi untuk anak dara yang belum kawin! Sebab produk MMJ ni dibuat khas untuk kita yang bergelar wanita. So, wahai lelaki atau suami sila belikan untuk wanita anda okey ;)

Meh nak citer apa yang best sangat Mama Muda Juice (MMJ) nie! Okey macam aku cakap aku dah makan seminggu lebih, setiap pagi dan setiap malam aku makan sesudu. Badan aku jadi tak letih bila start consume MMJ ni. Aku kira MMJ ni antara penyumbang kepada tenaga badang aku setiap hari! Kalau korang baca entry aku yang lepas boleh nampakkan kuasa badang aku setiap hari macam mana?

Bayangkanlah pukul 5 pagi dah bangun malam pukul 11 baru tido. Siang memang tak dan la nak rehat walaupun lunch hour. Siang berkhidmat dengan anak & office, malam nak berkhidmat dengan Eady..eh..? Kekekekeke..selingan! Kau tak payah nak serius sangat baca entry aku nie..kekekee..~

Sebelum aku consume MMJ ni, aku diberitahu MMJ ni bergantung pada seseorang. Makna dia setiap orang yang makan MMJ ni keberkesanannya tak sama okey~ Serius mungkin kau lain aku lain ataupun mungkin sama!

Anda mengalami masalah berikut?

Mama Muda Juice (MMJ) | Masalah anda? Masalah aku :

Masalah aku ialah keputihan. Erkk..malu kot nak cerita, tapi nak buat macam mana..nak bagitau kene cerita juga la kan? Seperti yang diberitahu oleh Puan Ina Azhar,Ceo Bakawali Couture yang juga owner Mama Muda Juice nie, setiap orang lain masalah so lain lah keberkesanannya. Beliau juga ada bagitahu, yang sekiranya kita mengalami keputihan MMJ ni akan membantu mencuci keputihan dari dalam.

Segala keputihan tu akan keluar banyak-banyak dalam tempoh beberapa hari bila kita dah start consume MMJ. Kalau orang ada banyak angin dalam badan so akan keluarlah segala mala angin dari segala pusat keluar angin. Kekekeke..macam aku takde angin kot sebab takde pulak sendawa teruk atau kentut-kentut. Yang aku alami ialah pengeluaran keputihan yang teruk sampai berganti pantyliner banyak kali beberapa hari awal aku start consume MMJ ni. Sorry if tergeli but this is true.

MMJ ni juga mampu membantu mencuci darah kotor kita (haid atau nifas) yang mana tersangkut atau termelekat kat "dalam" kita tu. Cuma waktu hari pertama sehingga hari ketiga period (masa heavy) korang kene stop dulu makan MMJ ni sebab tak nak ia mengganggu kelancaran pengeluaran darah kotor.

Extra kebaikan yang aku dapat sejak consume MMJ ni ialah tenaga badang aku! Ha..ha..ha..aku kan supermom yang asyik bergerak jerrr so dengan bantuan MMJ ni kira lambatlah aku nak penat. 

Oh ye, Puan Ina Azhar ade juga bagitau Mama Muda Juice ni dapat membantu kita dalam berkhidmat dengan suami (ehem!). Sopan giler ayat aku..ha..ha..ha..aku tak tahu okeyyy nak tulis macam mana. Yang ni aku tak dapat nak bantu sebab aku takde masalah bab ni. Korang boleh cuba sebab MMJ ni pun sangat membantu dalam mengetatkan semula miss V kita. Almaklum yang bersalin normal kan ada jahit-jahit so aku tak pandai sangat bab ni. Aku kan C-ZER. Dalam consume MMJ ni korang kene rajin buat senaman kegel okey~

Err..lupa pulak bab aset kendur tu. Anak tiga orang, tiga-tiga menyusu badan sampai 2 tahun sekali stop korang yang alami pun tahu macam mana kendur nyer "ia" secara tiba-tiba. Err..MMJ ni memang SANGAT MEMBANTU okehhhhh kat "ia" tuh..aaaa..tak nak la citer lagi. Ha..ha..ha..kalau rajin korang PM/DM aku lah..kah..kah..kah..

I malu nak pandang kamera uuu..kekekeke..~

Mama Muda Juice (MMJ) | Harga : Dengan promosi 2 botol RM150 sekarang ni korang harus grab lah aku rasa. Mana yang ada anak dara remaja yang mengalami masalah keputihan, masalah period boleh cuba kot. Korang yang miss V longgar ke badan penuh angin ke atau macam-macam masalah wanita lain pun boleh cuba tau! Tak rugi kita usaha untuk diri kita dan untuk keluarga kita sendiri. Buat yang dalam pantang Mama Muda Juice ni membantu dalam membanyakkan susu badan & bagi tenaga nak jaga baby tu siang malam ;) Best giler~

Bersama Puan Ina Azhar - Ceo Bakawali Couture & Mama Muda Juice

Facebook : Mama Muda Juice
Instagram : Mama Muda Juice _ HQ
Harga Promo : 2 Botol RM 150
Promo Code : MMIzwa
Whatsapp ke no : ‪+60 19‑291 2424‬ dan guna promo code MMIzwa untuk dapatkan 2 botol MMJ dengan harga RM150 sahaja! Cepat-cepat whatsapp nombor tu untuk penjimatan RM48 ringgit okeyyy...terhad untuk 10 pembaca pertama jer~

Overall bagi aku, Mama Muda Juice ni boleh dimakan oleh semua orang termasuk orang yang ada kencing manis sebab MMJ ni menggunakan STEVIA bukan pemanis biasa tau. Rasa dia pun sedap, manis-manis buah gitu. Tak sama la dengan produk lain kat luar tu. Oh bukan semua orang boleh makan! Orang lelaki tak payah la nak makan sangat! Kang terkacip lebih payah hoiiiih..ha..ha..ha..

16 comments:

Raihanah Ahmad said...

wah nampak sedap la

Daddy Ziyyad said...

OK, skip....sebab tak mau terkacip...kahkahkah...

Saya dah update blog! hahaha..
Tapi blogger list hilang...huhuhuhuhu

Nieyl said...

Nampak macam sedap...
Harga boleh tahan juga..
nanti la kecek en.abg tgk...huhu... :)

el said...

wahh 1st time juice mcm ni ada stevia..terbaik

Kakzakie Purvit said...

Alaa... tak payah nak malu-malu Izwa
Baik utk yg sedang dlm pantang ni
Yg sihat-segar bugar pun elok kalau nak mencuba nampak gayanya.

Julia Johari said...

Ada mas cotek la bestnya...ish rasa nak cuba la...aummmmmmmmmm

Kesuma Angsana said...

Salam Izwa. Wah nampak cam menarik je ni. Nak je cuba nk bagi badan segar bugar kan idoklah mengantuk je he3

Norhayati Mohd Isa said...

Wah hebat tu idzwa...
Boleh jadi badang siang malam hahaha

eima said...

haha tu tuian doktor dh bgtaudi update blog tu hahaha


aku pun malu2 baca .. menarik nanti dlm pantang aku mkn ni ye

Hanny Abdullah said...

Sis pun dah amalkan siang malam..memang best, badan jadi segar. Nak cite part lain..laki tak dak..hahaha

Azian Elias said...

Nice sharing idzwa.
esp bab2 org pempuan nii.

masalah keputihan tu mcm perkara normal dah kot kat org perempuan.

Pha Is said...

nice share..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Bagus ... Bagus ... Teruskan ... Sekarang nie banyak betul produk untuk kesihatan wanita kan ...

Inani Hazwani said...

Ha boleh lah try ni nanti !

Khir Khalid said...

Berita baik buat wanita terutama kaum ibu... mmg pasaran yg bagus. Saya sendiri dpt melihat potensi pasarannya yg sgt baik... eh, mcm penganalisis pasaran pulak saya hehee... :)

Amanda Suria said...

Manis x..kalau rasa pelik agak payah nak telan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang