thumbnail

Tuesday, November 29, 2016

Buat Cermin Mata Semurah RM99, Termasuk Kaca!


Eh tibe-tibe ade entry lagi! Ha..ha..ha..ha..semangat ni korang jangan kacau ;) kejap lagi silap-silap ada entry lagi! Nak cuti tapi TERrajin pulak buat entry.

Nama kedai ni ZenOne.

ZenOne , tak nampak pulak nama kedai nyer..ha..ha..ha..actually aku tahu pasal kedai spek ni dari kawan -kawan kat FB, dan kalau ikutkan BERLAMBAK kedai spek yang offer murah-murah yang penting kau kene rajin tawaf Times Square tu. Aku memang tak daya laaa dengan Syakirah meragam, dengan masing-masing penat baru balik dari kenduri (entry kenduri esok okey)

Amik nama kedai tu terus tuju je senang. Korang kalau rajin pegi kat level lain pun ade banyak dan kat Sg. Wang pun ade offer lagi murah tapi ni yang ni paling best kot aku rasa! Lagi pun design dia banyak yang cantik compare kedai lain. Untuk lelaki punyer pun banyak pilihan.

ZenOne Optic

ZenOne ni offer paling best aku rasa! RM99 termasuk glass walaupun power ko tinggi! Kecuali power 800 ke atas laaa..macam Eady power dia 4.75 harga tetap sama RM99 frame + glass. Yang paling best frame dia anti patah! Ala-ala getah kot, anti calar siap orang tu demo pusingkan frame tu tak patah. Lagi best setiap frame ade ada waranty 2 tahun tau! Best-best-best..

Waranty la kot-kot anak ko pulas jugak ke tahap tertinggi sampai frame tak betul tu memang boleh tukar baru, just datang balik bawak ic je ;) best kan? Frame jangan cakap lah ada beratus-ratus korang boleh pilih sampai tahap rambang gilerrrr nak pilih. Punyer banyak.

Serius murah!

Bingkai Flexi, jom kita try kepak..kekeke..

Ramai tak tahu kot Eady rabun dari bujang lagi, almaklum orang duduk kampung kan..buat kerja sekolah pakai lilin je so cepat rabun la dia tu. Dia cerita masa duduk Batu Pahat rumah dalam kebun getah mane ade elektrik. Spek sebelum ni dah dekat 6 tahun kot tak berganti sampai tahap kabur-kabur dah kaca dia. Hu..hu..hu...

Pencuri hati saya..ehh ;)

Tak berganti la sebab setiap kali buat spek habis dekat 800 lebih hoii..tak kosa la akuuu..kekeke..lepas dapat tahu ade tempat buat spek murah memang laju je la ajak pegi buat! Nak balik kampung ni kang nak drive malam-malam, satu lagi takkan nak pakai contact lense dari pagi sampai tengah malam ye dak?

Kalau korang nak ke Times Square tu terus amik parking kat aras 5 so senang nak cari kedai ni, sebab kedai ni tersorok sikit kat belah-belah belakang. Kene pusing mencari sikit la tapi tak susah pun. Park je belah EAST WING, memang dekat je dengna pintu keluar masuk parking. Tingkat 3 pun ade tapi aku tak pegi ke sana pun. Sejam je spek dah siap lagi hebat kan? Pegi makan pun lebih sejam..ha..ha..ha..

Ringan, tahan lasak, bingkai flexi, ada waranti, kaca nipis, siap cepat, pilihan banyak dan paling penting harga murah! So korang nak apa lagi? ;)

16 comments:

Farah Wahyda said...

Aduiiiii murahnya...kenapa jauh sangat..sebab farah pun tgh dok survey nak buat utk husband nie..dah tua rabun dah dia..hahaha

Jueliza Jamani said...

murah wehh.. aku nak tambah power kat spek dapat free dr obesea tu depa mau buat dak..

Fiza Rahman said...

Murah tu.

Inani Hazwani said...

Murahlahh kedai ni.Berbaloi kalau murah macam ni :)

Kakcik Nur said...

Bertambah kekacakan Eady dengan kacamata tu... :)

el said...

wahh murah..lau ada sini bolehlah buat extra hihi

Falsya said...

Murah sesgttttttt..

Norhayati Mohd Isa said...

Murah tu Idzwa..
Boleh terjah juga tu..

- dieyana - said...

murah tu, tapi power kiter 1000! ermmmm..redha je lah....;-))

Cik Tie said...

murahnya harga dia

Nadia Johari said...

wah..boleh rekemen dekat kawan nak buat spek ni..

Kakzakie Purvit said...

Kalau dekat nak juga akak buat sekeluarga..

Mama Kembar 3 said...

Murahnya! Tapi power i tinggi dr 800 huhu. Boleh rekemen kat kawan kawan lah

hainom OKje said...

Dah beruban jugak Edy rupanya ye Izwa. Umur bape Edy ni...
Bolehlah nanti try tengok kedai ni. Manalah tau ada bingkai yg berkenan

Blog Akak Kembang said...

murah gak tu ... akak pun bercita2 nak tambah spek ni .. tp berkenan yg kat sg wang tu

aRz MoHa said...

wah murah tapi jauh ....spek pun dah retak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang