thumbnail

Wednesday, November 02, 2016

Hello? Hello?


Hello..hello..macam lama je tak update blog. Ade je ni haa..duk buka tutup blog buka tutup blog pastu tutup terus. He..he..he..mood nan hado. Ntah kenapa. Dah tu kat office ni semua nyer dah kene block so nak BW ke rumah korang memang takde peluang dah. Waktu lunch pulak aku is busy so lagi la tak sempat nak ke blog korang. Maafin ya ;)

Tantek tak?

3 ketul budak sihat dapat hadiah sorang sepasang kasut dari mak tok dia orang. Mak tok kata pakai kasut bertutup senang sikit nak naik flight nanti. Yo lah mak tok pasahal kasut dah berlambak dah. Tu hadiah sebab masing-masing periksa bagus (alhamdulillah~) rasa macam antara no.1-3 je masing-masing kecuali yang kasut princess poppy tu laaa..yang tu bercakap dengan menyanyi pandai la..he..he..he..budak sihat tu!

Ni gambar last week

Masa dapat 4 tiket free tengok wayang cerita Trolls. Life biase-biase je, busy keje, busy jadi mak, busy jadi isteri yang dah insaf..ha..ha..ha..statement makan diri! Life macam biase la takde apa yang berubah pun. 

Blog job untuk entry pun ade 2 lagi tak berbuat. Ntah biler nyer ntah. Mood tak mari lagi nak olah ayat & idea. Harap semua dapat setel sebelum aku cuti lama nie. Cuti lama memang tak hadap semua ni. Almaklum time cuti busy jadi menantu pulak. Ehemmm..cubaan menjadi menantu mithali. Ha..ha..ha..

Korang okey? Sihat semua? Cuti sekolah dah rancang cuti ke mana? Aku macam biase destinasi wajib ke Labuan je setiap hujung tahun ;) I love Labuan! Orang cakap Labuan takde ape, tu yang buat aku lagi suka sebab aku dah penat dengan semua yang ade kat sini. Sana aman sentosa damai orang tak ramai. Boleh lepak tepi pantai tanpa ade orang peduli. Kat KL mane ade pantai oiii..

20 comments:

Raihanah Ahmad said...

comelnya, pandai pulak posing tu

safurara said...

comeinya kasut dak mok yg poney tuuuuu! dak mok selalu buat org gerammm! ohh nk balik Labuan, happy holiday kak!

Kakzakie Purvit said...

Itu pun nasib baik jumpe En Eady kalau tak memang duduk KL memanjang.
Ada kg memang best sesekali balik - happening

Kaki budak gebus - geram tengok dia ni!

Ezna Ahmad Khalili said...

Sihat Sihat...hehe. kekadang cam malas je nak menulis....

Kakcik Nur said...

Hidup memang ada pasang surut dari apa sudut pun...

Yang penting kekal positif (hehehe).

Comel betul budak 3 beradik tu.

Eh...dah dapat dah kenderaan nak bawa mertua jalan-jalan? (tanya je, nak bantu pun tak upaya) :)

Inani Hazwani said...

Hellooo kak Izwa. Seruuuu sikit mood tu baru di datang. Hahaha.

mama tisya said...

amboi si kecik tu hehe

Nieyl said...

amboi² adik...bukan main happy dia ya...
yela...nasib baiklah selalu update fb..hihi..
xde lah rasa sunyi sgt akk x update blog..hahaha..ha..gitu skali okay...
bestnya nak cuti panjang...
nieyl masih kena terperuk dalam bilik ni hah..
bagi laluan dkt bos² pergi holiday...

Husna Rahman said...

awww comel-comelnya la..

nak tgk jgk Trolls tu... huhu

el said...

baiknya mak tok..jaga cucu2 depa nak pi naik flight tu
yelahhhh xde mood sebab kepala dah dok teringat cuti 3 minggu tu haaaaaaaaa hahaha

Lynda Che Lah said...

Nak pegi Labuan!!
Hubby kata best..
semua best.
Dia nak pegi keje lagi.
Tp kita takde cuti dah nak ikut..

ain.ya.nun. said...

Ko pun berpantang juga ke Wa? :p

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah... sihat2 jer ni haa. Best tak citer trolls?

Mila Ahmad said...

dak mok kalau posing memang win, happy holiday kak.

nini said...

Amboiii sonok eh dpt hadiah....hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...amboii bukan main lg si kecik tu bergaya yer...:)

aRz MoHa said...

selamat berhujung minggu.....

Khir Khalid said...

Kat kl ada Lembah Pantai, Pantai dalam hehehee.. slmt berhibur dan berehat.. :) :)

LYAfrina said...

hai hai hai..

Kira Sakura said...

dikmokkkkkk geram betoi tengok awak posing angkat kaki cenggitu ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang