thumbnail

Thursday, November 17, 2016

Jus Qalbi Al-Ehsan : Salah Satu Cara Untuk Kurangkan Kolestrol


Jus Qalbi Al-Ehsan

Sejak-sejak haritu Eady sakit kaki tu macam-macam benda aku cari untuk kurangkan sakit dia tu. Kejap doktor cakap gout, kejap cakap sakit kaki saraf..ntah..tapi check darah untuk overall memang asid uric & kolestrol tinggi, cuma doktor tak sahkan gout la. Ntah aku pun tak paham..ha..ha..ha..

Tapi apa aku buat ialah mencari satu alternatif untuk kurangkan kolestrol dan asid uric dia tuh! Selain dari senaman (yang kene paksa) aku juga cari alternatif makanan sunnah untuk kurangkan kolestrol dia tu. Takut hoihh kang buat nyer skait jantung ke hape ke..nauzubillahiminzalik~ Cari-cari akhir nyer ketemu dengan Jus Qalbi Al-Ehsan nie. 

Salah satu alternatif kurangkan berat badan juga

Apakah tanda-tanda seseorang itu mempunyai kolesterol tinggi dalam badan ?

> Sering kebas-kebas pada kaki.
> Timbul bintik-bintik putih di bahagian bawah mata dan muka.
> Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.
> Sering berasa sakit kepala. Arteri yang semakin sempit menyebabkan aliran darah ke otak berkurangan menyebabkan sakit kepala.
> Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit.
> Berasa senak di bahagian kiri dada.

100% asli tanpa bahan pengawet!

JUS QALBI AL-EHSAN diformulasikan daripada 5 bahan asli semulajadi (Cuka Epal, Bawang Putih, Madu, Halia dan Lemon) dan dihasilkan tanpa tambahan bahan pengawet tiruan, dan terbukti mampu menurunkan kadar kolestrol dalam tubuh badan dan membaik pulih serta merangsang sistem peredaran darah, serta mengurangkan risiko yang berkaitan dengan jantung, jika diamalkan secara berterusan. 

JUS QALBI AL-EHSAN sangat berkesan untuk membantu dalam menghapuskan masalah jantung tersumbat, asma, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, resdung, gout, kencing manis, strok, kebas anggota badan dan sembelit. Cara pengambilan sesudu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sesudu lagi sebelum tidur, pastikan guna sudu plastik je sebab besi keluli boleh menghilangkan khasiat madu.


Agen Pelansingan Badan Semulajadi Terbaik!

JUS QALBI AL-EHSAN | rasa dia Eady cakap macam cuka! Ha..ha..ha..dia cakap masam-masam macam cuka epal. Gitulah tapi dia kata sedappp..ntah aku pun tak paham. Ha..ha...ha..tapi nampak lah bangun pagi dia dah tak kebas kaki!! Hohooooo...kalau tidak bangun pagi je nak kene urut tapak kaki dia dulu. Hmm..hmmm...sekarang alhamdulillah nampak sungguh dah kurang 1 part.

Nak kene terus menerus consume baru nampak kesan yang lagi mendalam agak nyer kan. So korang kalau nak cuba boleh terjah : 

Instagram : Qalbi Al Ehsan 

Jus Qalbi Al-Ehsan 250ml = RM 79 (Semenanjung) RM89 (Sabah/Sarawak)
Jus Qalbi Al-Ehsan 500ml = RM 149 (Semenanjung) RM159 (Sabah/Sarawak)



8 comments:

adarnadzmie said...

insyaallah semoga dgn mengamalkan jus tersebut dpt mengatasi penyakit..

Ahsan Nur Mubarak Annuar said...

Salam kak... Kalau akak nak luaskan lagi pasaran jus ini, jom sertai Seminar Perniagaan Muslim (SPM) anjuran Muslim Trade House.. Segala detail ada di blog saya... Blh contact saya utk lebih lanjut.. Sama-sama tingkatkan ekonomi muslim!


http://wacanaku2009.blogspot.my/2016/11/bagaimana-ingin-tingkatkan-ekonomi.html

atiehilmi dot com said...

wah !! bagus nih.. kengkadang mak mak ayah ayah nih susah nak telan ubat pil kan.. haa.. sekarang dah ade 'ubat' cair.. hee~ thanx untuk info !1

Nurzakiah Hanum said...

nanti nak cuba

Jueliza Jamani said...

Ni aku sama2 amalkan dgn laki aku.. hahah paksa rela minum walau tak sedap.. tapi lama2 sedap..

Inani Hazwani said...

Nani bercadang gak nak bagi abah minum ni. Banyak khasiat nya :)

JMR said...

nak kena try gak la..baca tanda2, sama je skang..koletrol tinggi gak la ni kot..huhuh

el said...

wajib ada ni sbb kita2 ni byk mkn kolestrol hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang