thumbnail

Monday, November 14, 2016

LAZADA : FIND JOY IN EVERY BOX !


Nah kau dah la lama tak update blog, datang-datang tajuk kemian CAPSLOCK! ha..ha..ha..sorry kebelakangan ni ade masalah teknikal dalam hidup. Nak luah dapat blog macam tak best jer sebab makin lama makin ramai pulak baca..ehh..macam tak nak orang baca pulak khenn..kekekeke...satu dah setel satu lagi bakal setel, alhamdulillah ;) Now Izwa dah kembali! Bersabar sikit korang sebab aku bakal kembali menganggu blog korang semula.

Okey bercakap pasal dah happy balik ni meh aku nak share lagi benda gembira yang aku terima. Ala bukan apa sangat la tapi "hadiah" dari Lazada tau korang! Macam-macam Lazada bagi kat aku sempena sale giler-giler dia start 11.11 haritu!


Find Joy In Every Parcel!

Ini tahap JOY sangat nie! Macam-macam ada dalam Find Joy In Every Parcel dari Lazada. Paling suka tuh tuh..TEFAL dah tentu la. 1st time nak guna Manual HandMixer, biasa pakai lesung batu je. Kehkehkeh..iolls orang kampung okey ;)

Meriah!

Paling aku suka ialah WIRELESS SPEAKER tu! Ya Allah punyer la berebut dengan Eady & Syakirah. 1st time jugak la dapat gajet-gajet macam ni terus naik jakun. Ha..ha..ha..duk try-try masuk bilik nak dengar okey ke tak speaker tu. Macam kelakar okey. On hp buka lagu pastu wirelesskan dengan speaker pastu jalan satu rumah nak tengok okey ke tak boleh ke tidak! Best sangat..korang boleh dapatkan jugak kat Lazada tau~

video
Besar tapak tangan je.

Cuba dengar video tu. Sound dia best, bess dia best! Last-last benda ni dah jadi hak milik Eady dah. Hu..hu..hu..dia cakap ehh best la benda-benda macam ni tak sangka boleh dapat hadiah macam nie. Ehhh perasan macam dia pulak yang dapat hadiah dari Lazada. Kekeke..

Selain dari tu aku suka tu ha tuh DUAL DRIVE ! Al-ala tumbdrive untuk PC & HP. Dia sebenar nyer memory kad tapi cucuk je terus kat HP lepas tu cucuk kat PC untuk transfer gambar. Takde lah berat hp tu.

Dual Drive antara hadiah terbest. Aaaa semua best!

Ni antara produk kegilaan aku!

Aku kan hantu coffee ! Jadi memang peluang aku la nak try Nescafe Pandan perasa baru nie. Rasa dia nak kata pelik tu tidak tapi sedap lah. Ha..ha..ha..ha..tak tahu nak describe macam mana tapi macam minum air pandan tapi berperasa coffee..eh paham ke tak nie?? Kornag boleh try & dapatkan kat Lazada sebab tengah sale giler-giler ni so takde lah mahal mana . 

Dalam tin tu ade 8 sachet so kene bahagi-bahagi dengan Eady sebab kita orang dedua memang hantu coffee ;)


Lazada sale giler-giler dari 11.11.2016 - 12.12.2016 !

Haishhh.. kalau nak cerita satu per satu hadiah Lazada bagitu memang tak habis cerita! Ala korang tahu kan kat Lazada semua pun ade kecuali mak ayah! (hahaha..ayat arwah opah aku) Dah la tengah sale giler-giler ni lepas tu ade pulak tambahan diskaun untuk certain kad debit. Hoh cuba korang terjah! Aku ni target nak beli beg balik kampung yang hard case tu. Beg yang ade ni pun dah season giler almaklum sepuluh tahun kot guna! Dah layak diganti dengan yang baru ;)


Sumber : LAZADA

26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Siti Rohaida Yusof said...

syokkan...

Wawa Yusoff said...

syiokkkkk!!!

Shahida Dzulkafli said...

Pergh!! Siap ada gadjet tu.. Ohsem..

mama tisya said...

nescafe rasa pandan

Jueliza Jamani said...

speaker tu aku bluetooth dgn phone aku leh dgr lagu sambil masak kat dapo.. hahahah.. kemahin tauuu

ztie said...

saya pun ada speaker tu hahah dah lebih 2 ke 3 taun guna. lupa jugak dah. tapi memang tahan. sound dia pun bes!

Inani Hazwani said...

Syok tu dapat handmixer. Takyah guna lesung batu dah lepas ni. Hehehe :)

Falsya said...

Vavavavav..huntungnye hakak..byk plak tuh lazada bg..suke suke suke..hahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....wah bestnya banyak dpt barang dr Lazada tu...:)

Julia Johari said...

Seronok kan kak...juju masa dapat parcel of joy ni menjerit kat opis sebab memula gunting nampak perkataan tefal...hahahahahhaha dah la suka brand tefal sebab kt rumah satu tefal pun tak ada so bila ada ni melompat...tahniah akak!

Nadia Johari said...

seronok habis bila dapat..suami kita nak hardisk tu..ahha..tapi tak bagi

Kira Sakura said...

seronoknyaaaaa dapat macam2. akak cepat cerita macam mana nak req box ni. nak jugakkkk hihihihi

Ummi Zarra said...

wah wah wah syoknya ada tefal tuhhhh... macam² ada dlm box ni kannn... revolution online sampai bila yunk??? 😝

Ummi Zarra said...

wah wah wah syoknya ada tefal tuhhhh... macam² ada dlm box ni kannn... revolution online sampai bila yunk??? 😝

Qhaifa Nur said...

Seronoknya dpt byk hadiah
Nescafe pandan...tak sabar nk rasa nie

dorsett pink said...

Hi idzwa. Selamat kembali. Hari tu idzwa ada emel saya ke? (Ckp ada masalah)? Betul x? Saya x reply emel tu sebab takut scam

dorsett pink said...

Idzwa. Box tu dpt free ke Lazada bagi? Or sebab idzwa ada beli brg dari Lazada?

Raihanah Ahmad said...

wah bestnya banyak shopping

aRz MoHa said...

wah bestkan lazada box of joy...awal-awal lagi cereal tu cik puteri dah ambil buat kudapan hehehe

aRz MoHa said...

memang menarik logitech wireless speaker dan OTG dari sandisk....

Cik Kumbang said...

Bestnya dpt dual drive tu (^_^)

safurara said...

lazada suka main kasar lah skrg, sume murah2 hoiii!

adarnadzmie said...

wahhhhh... best2....jom terjah Lazada...haha

alia farhan Said said...

Suka ayat semua ada kecuali mak ayah!
Hahaha

Kesuma Angsana said...

Lama x beli kat lazada... ade citer duka he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang