thumbnail

Friday, November 18, 2016

Rambut Lebih Kemas Dan Terurus Dengan Clash Super Edition Pomade


Korang tahu tak POMADE? Aku mula-mula tak tahu kemende la mende alah nie! Pomad pomad kemendeee..rupa nyer gel rambut ! Dah la hari isnin aku naik keje tetibe budak office aku bagi "nah kak..bagi husband akak try!" Eh kauuu macam tahu-tahu je akak baru sembang-sembang dengan Eady pasal Pomade nie!

Aku pernah juga tanya Eady tak nak ke try Pomade pastu dia cakap nanti lah tunggu minyak rambut abang abis dulu. So aku pun okey..terus lupa dah. Ha..ha..ha..

Pomade Super Clash

Clash Super Edition Pomade | 

☆☆☆KELEBIHAN CLASH SUPER EDITION POMADE☆☆☆

# Pomade Paling Besar Di Pasaran
# WATERBASED POMADE
# Sesuai untuk menggagakan rambut moden seperti uppercut, undercut, moden slickback
# Lasting effect dari pagi sampai ke malam.
# Senang dibasuh dengan sekali cucian
# Suci untuk dibawa solat, Tiada unsur lemak dan minyak.
# Rambut akan nampak lebih terurus dan kelihatan lembab
# Lebih mudah untuk membentuk gaya rambut yang anda idamkan
# Meluruskan rambut yang kerinting
# Bertahan selama seharian tanpa berubah bentuk
# RedBull Perfume scent yang semestinya wangi dan harum semerbak
# Bau yang akan menyenangkan
# Boleh dibawa solat tanpa bahan2 terlarang

Waterbased Pomade

Clash Super Edition Pomade | Eady cakap kalau waterbased ni dia jenis tak minyak. Makna dia kalau kepala kau berpeluh sekali pun takde nyer minyak rambut tu nak meleleh sekali kat tengkok. Dia cakap lagi kalau gel tu biasa buat rambut jadi keras kejung mampus tak bergerak rambut kau kalau kene angin sekali pun, tapi yang Pomade ni tak berapa keras rambut tapi rambut elok terletak nampak macam tak pakai minyak rambut la.

Korang abaikan bilik air aku tau!

Bertambah kacak suami aku lepas guna POMADE ni..kekeke..

Yang kenal Eady mesti tahu macam mana Eady jaga rambut! Ha..ha..ha..menjadi KEPANTANGAN dia kalau korang usik rambut dia lepas dia dah set rambut! Pantanggggggg giler..jangan la korang usik, marah dia nanti! Even aku pun tak dibenarkan sentuh apa tah lagi anak-anak pun tak dibenarkan sentuh rambut abah kalau dah siap. Dari bujang sampai kawin anak dah 3 pun rambut ialah aset dia. Kalau tunggu dia menyiapkan rambut kalah aku yang pakai tudung bawal tiup-tiup tak jadi nie. Ha..ha..ha...

Jadi, nak bagi dia try Pomade ni awal-awal aku whatsapp dulu tanya nak pakai tak kalau tak nak aku tak nak terima Pomade nie. Pastu dia cakap boleh jugak lagi pun memang dah lama nak try! Okey nice~

Apa yang dia bagitau aku, Pomade ni wangi, tesktur lembut, rambut tak kejung yang penting tak berminyak! Dia paling tak suka minyak rambut yang berminyak sebab susah nak cuci masa nak solat. Kemain berminyak tengkuk nanti dia cakap, tapi dengan SUPER CLASH POMADE ni senang nak urus, senang nak solat, senang nak bersiap balik. Huh..kalau dia bersikat lepas solat nangis kau nak tunggu..ha..ha..ha..oh laki ku sayang~

Korang kalau nak try dan aku rase budak-budak lelaki remaja tu kalau baru-baru nak kenal minyak rambut elok try ni dulu. Jenis senang nak urus la POMANDE ni. Murah pun bapak murah, harga mampu milik walaupun budak remaja nak beli. Botol besar so dah jimat banyak.

Sapa nak beli, nak order boleh :

Whatsapp 013-6300797 
WeChat ID : Awang Ramli 
Intagram : Peon_Pomade
Facebook : Peon Pomade

Ada COD area Kuala Lumpur, Selayang, Batu Caves, Ampang ehhh banyak tempat lagi so korang boleh terjah IG & FB Clash Super Edition Pomade ni. Confirm tak menyesal lepas dah try!

13 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

tau pasal pomade ni pun sebab adik lelaki memang guna ni..barulah rambut terpacak..hahah

nohas said...

akk pun baru tau pomade tu gel rambut..dulu tau Brylcream je..huhu..

Qhaifa Nur said...

Bdk2 skrg lebih advance Izwa...tup2 tgk dlm bilik dh ada pomade...

luqman zakaria said...

Saya kureng sikit tapi teringin jgk la pakai tapi sampai skg x try2 lagi.

el said...

perghh hari2 si abe kacak lah kan..jiwa uols tu meronta2 lah tu kan kan kan hahaha

Azwar Syuhada said...

Barulah tahu pomade tu apa. hehe

ewanthology said...

memang musim orang lelaki pakai pomade skrg ni... tengah trendy ni...abis code10 dgn brylcream tak laku..hehe

Mazni Azmi said...

Senang nak bentuk rambut pun. Tapi suami tetap pakai minyak zaitun

eima said...

nanti try tanya laki dia suka tak ..dia tu pakai gel gatsby je

zeera lily said...

berapa harga ni?
pames tau pomade sekarang ni.. nk try beli utk cik abe la
btw, jemput singgah tempat saya ye.. =)

wahida said...

aku tahu pasal pomade ni pun sbb anak2 aku dah pakai lama dah...kawan2 dorang jual kat sekolah...hrmmm, anak2 lagi advance dari mak pak dorang neh...hahaha...

Inani Hazwani said...

Menarik! Ok boleh bagitau dekat abang abang ni. Heheee :)

Cho Zila said...

suami akakpun sama pakai pomedeni.. tapi rambut dia tak buatler macam eddytu... maalumler dah kurang rambutnyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang