thumbnail

Wednesday, November 30, 2016

Selamat Bercuti Korang!


Ehh..korang ke aku yang bercuti ni? Kekekeke~ time ni mungkin aku dah on the way ke KLIA amik mak abah mertua dengan adik ipar atau dah ada pun kat Melaka, kami terus nak ke Melaka dan Johor. Tidur 2 malam kat Segamat.

Jadi aku away jauh dari pc dan mungkin tak dan kot nak BW guna hp, harap maklum dan dimaklumkan terlebih awal. Aku tinggalkan korang dengan baju raya kami tahun depan. Ha..ha..ha..cousin kita orang kawin so tema dia Peach, maka tahun depan terus jadi baju raya la. Jimat!




Gambar awal semua nyer senonoh sikit, lepas sejam korang tak tengok Syakirah mengarok! Ha..ha..ha..dari pagi meragam tak nak pakai dress, dia cakap dia boy! Y___Y gigih pujuk suruh pakai last-last ntah apa abah dia umpan ntah baru nak pakai. Grrrr~

Ni la penganti nyer.

Sesudah ijabkabulkan buat ke-10 tahun. Ha..ha..ha..

Selamat Hari Raya korang...ehh??

Selamat Bercuti koranggg, tak kira kat mana korang bercuti sila jaga diri, jaga keluarga, moga semua perjalanan pergi dan balik korang dilindungi ALLAH SWT. Aku bakal bermusafir dan harap segala doa-doa aku dimakbulkan ALLAH SWT. Aamiin~

21 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Happy holiday idzwa..
Semoga selamat pergi dan balik..

Weyyyy cantiknya baju raya tahun depan korang ni :D

eima said...

wahhh best dah start bercuti dah ...kami hujung2 tahun kot ...

krisis identiti betui kecik sorg ni .. but she cute with that dress

FarahGlanzDotCom said...

Happy holiday kaka cantik..=D

Mila Ahmad said...

selamat hari raya akak eh ! awalnya buat baju raya.cntik sangat kaler dia soft je.

Inani Hazwani said...

Hahahah. Dikmok cakap dia boy? Adoi lah dik oi. Happy holiday kak :)

Warisan Petani said...

Selamat bercuti.

hainom OKje said...

Alah.....tahun depan, dekat nak Raya nanti mesti ada lagi sepasang punya. Tak caya tengoklah...

Selamat bercuti Izwa

Hanim Hashim said...

selamat bercuti kak waaaaaa! Saya tak cuti kena keje kakkkk cuti dah nak habisss haahahaha

mama tisya said...

happy holiday tp mcm tgk gmbr selamat hari raya gtu hehe

Fiza Rahman said...

Happy holiday.

Nieyl said...

Selamat bercuti kakakku...:)
cepat balik...nanti kita rindu...

el said...

amboiiii sonok lah depa raya sakan 2 3 minggu na
siap baju raya taun dpn lagi dengki oiiii hahaha
papepun enjoy ur holiday ok

wahida said...

hepi holiday uolsss!!

sudipVSsenduk said...

selamat pengantin baru, semoga bahagia hingga ke jannah.
selamat bercuti juga hihihi

Faqihah Husni said...

lawanya blog akak.. selamatt bercuti.. ada masa, jemput la bagi pendapat serabut ke tak blog saya huhu http://www.faqihahhusni.blogspot.my

Nad MamaZN said...

happy family, sukaaaaaa sangat tengok uols ;)
happy holiday too!

Blog Akak Kembang said...

Happy Holiday Iwa. Sweet angat kaler ni. Samalah akak ... kalau kazen kawin baju merangkap baju raya..hehehe

aRz MoHa said...

Sweetnya anak kak azwa posing...

kalau cik puteri kena ikut mood kadang abah pun hilang mood


selamat bercuti

pstt: blogwalking dari fb

LYAfrina said...

olohhh...
comel2 belaka....
happy holiday ye..

kt org kat sini xleh bercuti..hujung tahun ni kena standby kot2 terbanjir plok.. sini pon asyik hujan je

Intan Saffyna said...

hi saya datang singgah sini sambil follow :)

Kakzakie Purvit said...

Heee.... yg geram memang kalau tengok adik kan:)
Nampak adik lebih sayang kat abg Syahmi tu yg kata dia pun boboi macam abang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang