thumbnail

Friday, December 16, 2016

R.I.N.D.U Tak?


RINDU tak dengan kami bertiga?

Waktu ni kami bertiga masih putih sebab gambar ni kat Johor, tapi sekarang kami dah hitam sebab main panas kat Labuan. He..he..he..rentung mama kata! Nanti kita share story morry cuti sekolah ye. Buat masa ni tataplah muka kami bertiga sehingga mama update minggu depan (kot-kot kalau mama tak busy la bila dah start keje) ;)

14 comments:

Inani Hazwani said...

Seronok tengok cuti cuti dekat Labuan tu 😉

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

Kakzakie Purvit said...

Rindu! lagi-lagi dgn yg tengah tu:)
Hitam ke putih tak jadi soalkan sayang
Yg penting semua gembira.

- dieyana - said...

hai..eiii geramnye yg kt tengah tu... geremmmmm hahahahha!

Falsya said...

comel sesgtttt nieeeeee..gerammm..

Mila Ahmad said...

RINDU nak tengok gelagat diaowang kat labuan. adik mok apa-apa kalau bergambar memang win, fotogenik sangat.

Nad MamaZN said...

sakan cuti depa no.. hepi holiday uols! :)

Qhaifa Nur said...

Bestnya jenjalan...

Fiza Rahman said...

Hitam itu menawan... hehehe...

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye....best best bercuti di kampung labuan....sonoknyeee....

FarahGlanzDotCom said...

Sakan holiday..cuti kemain panjang..jelosnya..hehehe

JMR said...

hitam sekejap je..pasni dah putih boleh gi bercuti lagi kan hehe

Siqah Hussin said...

Bestnya holiday. Labuan terus haa pergi :) Nanti share story ye kak :)

Kira Sakura said...

comel Sufiya pakai tudung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang