thumbnail

Thursday, January 05, 2017

BABY LOVE PLAYPANTS NANO POWER PLUS


Lambat pulak aku nak share dengan korang pasal pampers tersedap abad ini! Ehh..bagi aku la tersedap tersenang nak pakai abad ini, sambil berdiri dalam kereta pun boleh tukar dan sarung yang baru! Phieeeww senang hidup aku dengan ada nyer Baby Love PlayPants ni.

Ehh..ape ni mukhadimah takde terus cerita best-best..apa yang best pasal Baby Love Playpants ni? Korang kenal tak pampers Baby Love Playpants ni? Aku mula-mula tak kenal sangat tapi sejak-sejak Lazada asyik buat offer murah je macam tertarik la pulak aku! Paling tertarik bagi aku sebab dia pants! Ala-ala seluar senang keje sarung jek takde dah pakai tape-tape tepi tu, senang dik mok nak buka pakai balik lepas buang air besar.  Jimat sungguh! Actually Syakirah dah menghampiri free diapers sebab tu pampers Baby Love Playpants ni sangat menjadi pilihan hati aku!

Incredibly thin, great absorbency


Baby Love Playpants diformulasikan dengan Nano Power Plus iaitu penyerapan basahan dengan cepat dan pengeringan yang pantas. Ia diperbuat dengan Nano Gel Bead dan mempunyai 2 lapis penyerapan menjadikan kulit anak sentiasa kering.




Baby Love Playpants mempunyai lapik getah elastik. Bagus sangat bagi anak-anak berperut buncit macam adik mok..kekeke..lagi pun Air Flow dia pun mantop! Ade ruang-ruang udara so takde lagilah nak melecet sana sini sebab dah tak terkepam kat dalam pampers tu. 

elastik & memeri

Baby Love Playpants Nano Power Plus

Ha ni terpaling suka! Corak & design dia menarik jiwa sungguh! Comel okey bila kartun nganga tu melekat kat bontot anak. Ha..ha..ha..ye lah korang ape saja pasal anak comfirm comel kan :) nak post gambar Syakirah berpampers rase tak gamak pulak nak tunjuk paha montok dia tu..euuww..malu anak mama dah anak dara la~ ;)

model tak berbayar..kekeke~

Ade 5 saiz yang berlainan mengikut berat anak. Dari S hingga ke XXL. Macam Syakirah masih lagi pakai L. Sekarang Lazada rajin sangat buat offer siap ade offer by one free one! Fuhh order klik klik je then akan di pos sampai depan pintu. Wallahh..harga pun murah RM 25.90 saja..Jimat & murah dengan Lazada.


11 comments:

Nora Karim said...

Yang paling penting model tu sangat cute!! Rasa nak cubit-cubit manja gitu.. heheh

Raihanah Ahmad said...

boleh cuba nanti.

Kakzakie Purvit said...

Tengok pipi adik tu pun tahu peha dia mesti gebu:)
Boleh buat bantal macam diapers yg dia pegang hihi..

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...igtkan mainan...cantik design dia....biasa tgk design plain je...

mama tisya said...

amboi model tu..kemain sengih ye...

Kira Sakura said...

kecik lagi la montot Syakirah boleh pakai L. Uwais dulu masa free diapers pakai XL dah. itu pun last bulan dua tahun lepas. tapi pampers dia memang comel sangat kartun tu

wahida said...

mmg comel design dia

LYAfrina said...

cantik corak dia...
olohhh..omey model tu.. aihh..geram2 je tgk dik mok ni..

Falsya said...

ehhh, model tuh cheeky nau..hahaa..

hainom OKje said...

Dah lama meninggalkan zaman diapers...

dorsett pink said...

good review. tapi baby saya dah tak pakai pampers dah sekrang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang