thumbnail

Friday, February 17, 2017

Sanah Helwah Kesayangan!



Sanah Helwah Kesayangan dunia akhirat ku! Takde doa lain selain yang baik-baik aje. Sama seperti doa aku setiap hari setiap masa supaya dia, aku, anak-anak, kami sekeluarga dan semua dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik selalu & dimurahkan rezeki sentiasa. Doa ni memang aku mohon setiap hari.

Suami terbaek!

Tahun ni last dia sambut birthday dalam angka 3 hehe..tahun depan dah enter ke no.4 uolls~ Baru nak matang kata dia ..kofkofkof.. doa aku biarlah dia dimurahkan rezeki, diberi sedikit kesenangan hidup. Perit aku tengok perjalanan hidup dia..hu..hu..hu..sedih pulak dah. Moga 2017 ni dapat beri sedikit "nafas" pada dia, moga aku dan dia terus tua bersama-sama sebab aku tak puas lagi buat dia annoying dengan perangai aku yang ntah hape hape ni..kekekeke~ sabar je dia tauuuu..

Moga aku dan dia dapat melihat anak-anak berjaya dalam pelajaran, dalam kerjaya dan dalam kehidupan. Moga kami sekeluarga berada dalam iman dan agama yang cukup untuk bekalan ke "sana". Harapan moga baik-baik aje lah semua ;) i lebiu suami terbaek~

12 comments:

Raihanah Ahmad said...

happy birthday. semoga sihat selalu

Ainniah Zulkefli said...

happy birthday encik suami akak. semoga bahagia di samping isteri terchenta sampai syurga. ewah. aaameeennn :)

Kakzakie Purvit said...

Sanah helwah En Eady:)
Tempat pergantungan keluarga sementara di dunia
Semoga terus berbahagia hingga ke syurgaNya.

Mrs Anna said...

hepi besday moga bahagia selalu...

Noor Azlan said...

Selamat hari Lahir, semoga kalian berdua sentiasa sihat dan bahagia selalu...

I am LZ said...

Assalamualaikum idzwa,

Selamat hari lahir kepada kesayangan idzwa..
Semoga terus bahagia dan berkekalan sentiasa..

Shahida Dzulkafli said...

Happy birthday buat kesayangan Idzwa..

Khir Khalid said...

Happy birthday... semoga sentiasa sihat, bertambah rezeki, ceria dan diberkati sekeluarga... aamiin :)

Kira Sakura said...

amin amin. happy belated birthday suami terbaik kak izwa dan moga diperkenankan segala doa yang baik baik itu :)

Norhayati Mohd Isa said...

Sanah helwah buat hubby idzwa..

hainom OKje said...

Sannah Helwah buat buah hatinya.... Moga makbul doa isteri tu.

LYAfrina said...

aamin..moga dipermudahkan utk suami terbaik awk..
smoga beliau sntiasa dimurahkan rezeki n diberikan kesihatan y baik bpnjgan hendaknya..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang