thumbnail

Wednesday, March 15, 2017

CHEWIES Malaysia Book Of Records - Largest Participation In An Immunity-Boosting Gummies

CHEWIES Malaysia Book Of Records - Largest Participation In An Immunity-Boosting Gummies

CHEWIES Event

CHEWIES GUMMIES | Sabtu lepas 11.03.2017 kami sekeluarga berpeluang join event Chewies mencipta rekod Malaysia Book Of Records dalam penyertaan "Paling Ramai Pengambilan Pastil Penggalak Imuniti" di Sunway Lagoon. Seramai lebih 30 buah sekolah disekitar Lembah Klang dijemput bagi menyertai CHEWIES dalam mencipta rekod ini. 




CHEWIES GUMMIES | setiap peserta diberi beg goodie yang mempunyai pelbagai barangan CHEWIES GUMMIES dan kami juga diberikan sebotol Chewies untuk persediaan memakan CHEWIES serentak dalam memecah rekod pengambilan pastil penggalak imunity teramai! Oh ye dalam goodie pack tu jugak ade beg kalis air untuk kami bermandi manda di Sunway Lagoon selepas event. Wahh sangat tauuu..i likeeeee~ selain dari tu terdapat baucer bagi pembelian Chewies Gummies di farmasai terpilih juga fridge magnet icon Chewies Gummies.


CHEWIES GUMMIES | macam biasa la kan kalau ada acara kanak-kanak confirm akan ada persembahan yang menarik! Yaaaa....dari clown yang kelakar, pengacara Superman yang sporting last sekali tarian chicken dance bersama maskot Chewies! Fun..satu Amphiteatre lah bergema dengan sorakan kanak-kanak yang bahagia ;)

Dari kiri : Mr. Chang Hon Chung (Sales & Marketing Manager), Mr. Ayman Izzaz (Asst. Manager Analyst, Research & Marketing MBOR), Mr. Javed Ghulam Muhammad (CEO of AJ Research & Pharma Sdn. Bhd.), and Josephine Cheah (Product Manager, Consumer Health AJ Research & Pharma).

CHEWIES GUMMIES | Menurut Javed Ghulam "cubaan Malaysia Book Of Rekod ini merupakan satu cara untuk mendidik ibu bapa mengenai cara melindungi anak-anak dan diri mereka dari kuman dengan membina sistem imun yang kuat kerana ia lebih baik mengukuhkan pertahanan tubuh mereka daripada merawatnya ketika sakit. Jadi untuk mencapainya kita perlu melengkapkan rutin harian mereka dengan penggalak sistem imun ini"


CHEWIES GUMMIES | Chewies Immunolicious (pastil) dengan Wellmune - sejenis gluco polysaccharice diperolehi daripada penapisan yis yang cukup baik yang bertindak sebagai penggalak sistem imun semulajadi unutk kanak-kanak dan dewasa dimilik oleh AJRP dan boleh didapati dengan perasa Mega-Mango, Super-Strawberry & Ultra-Orange.

Tahniah Chewies Gummies!

TAHNIAH CHEWIES kerana seramai 1958 orang telah berjaya mengambil dan memakan Chewies beramai-ramai serentak dalam mencipta sejarah dalam Malaysia Book Of Records! Tahniah tahniah tahniah~ Dan sebagai ganjaran kerana sekeluarga diberi tiket percuma untuk bersuka ria di taman tema Sunway Lagoon. ;) 1st time okey Eady & anak-anak masuk Sunway Lagoon nih!

Orang kuat Chewies - Nabilah & Su-Ling : Terima kasih kerana bagi kami peluang terlibat dalam mencipta rekod Malaysia Book Of Rekod dan sebab bagi kami tiket free masuk Sunway Lagoon! Wehuu...anak-anak seronok sangat. Entry Sunway Lagoon kemudian ya. :)

24 comments:

mama tisya said...

syok pegi event camni..lg sronok sbb tiket free ke sunway lagoon

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaa

Seorang Syed said...

Syoknyaaaa pergi event macamni! budak2 mesti teruja kan hehe

Mar Mansor said...

Tahniah dapat pergi event macam ni
JanjiKita

HeNRieTTa JoSe said...

menariknye....

IK Tia said...

free tu yang seronokkkk. hihi

Fiza Rahman said...

Best kan Sunway Lagoon ☺

el said...

best kan 1 family boleh enjoy

el said...

bestkan 1 family enjoy

Cik Kumbang said...

Wah bestnya join event
Xsabar nak tggu entry sunway lagoon

Ehem makin comel n awekss muda la kakakku sorang ni :*

Nadia Johari said...

seronok event family ni kan..wah produk baru ye ni

Mrs Puex said...

semoga kita dapat join event mcm ni lagi.. seronok anak anak walaupun maknye kene keje utk event ni kan kan kan..

Wawa Ashihara said...

Wahh..bestnye kak dpt gi sini... :)

Julia Johari said...

Happy sgt akak sergah kita masa register hari tu...lepas tu hilang x jumpa dah huwaaaaaaaa ramai orang...event pun belah dua...janji dapat peluk akak pagi tu....rinduuuuuuuuuu!

Nieyl said...

wah!seronoknya....

Kak Sue said...

Bestkan dapat bawa anak-anak sekali.. seronok anak-anak :)

sudipVSsenduk said...

sementara anak kecik2 lagi ni, luangkanlah masa dgn dia org. Nanti bila dah masuk tingkatan, dgn sekolah asrama lagi, kokurikulum & tution... mmg susah nak keluar bersama kecuali cuti sekolah.

Blog Akak Kembang said...

syok...rezeki iwa sekeluarga

Norhayati Mohd Isa said...

Ada juga blogger yg menyertai program ni..
Best tu dapat tikit free sunway lagoon..
sakan berendam anak beranak nanti tu..

Inani Hazwani said...

Wahhh bestnya kak. Meriahhh!

Raihanah Ahmad said...

ni mesti sedap ni

Kira Sakura said...

sedap tak? kalau sedap boleh bagi Uwais makan pulak nt

Khir Khalid said...

Wahh bestnya... meriah!.. mmg sgt menarik dan sesuai utk seisi keluarga :)

dorsett pink said...

bestnya kalau dapat pergi event ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang