thumbnail

Monday, March 27, 2017

D.I.V.A


Big Diva & Lil Diva

Banyak nak sembang tapi malas nak taip, canne tu? Kekekeke..tu ha budak meragam sebab takde geng! Almaklum cikgu pinjam abang kakak dia 2 hari so takde orang dia nak buli lah..so boringlah dia, bila dah b oring macam-macam hal lah.

Gambar sabtu lepas nak pegi kenduri, pegi macam-macam tempat! Yang paling best tempat collect baucer hotel 2H1M bernilai RM500 dan dapat ikan fresh dari Laut China Selatan ! Ikan besarrrr..sepupu aku pegi mancing kat sana, so dia suruh datang amik. Suka betul aku ;)

Tak fikir lagi nak pegi hotel mana, lagipun baucer valid 6 bulan so tunggu hal rumah setel dulu! Macam-macam hal lah pasal rumah ni, S&P kene buat baru lah, surat offer loan kene betulkan lah..sakit jiwa aku tapi aku tetap kene bertabah. Anggap benda ni dugaan kecil aku untuk dapatkan rumah anak-anak. Ye rumah anak-anak. Korang doakan ye, moga hari ni selesai semua dokumentation & SnP baru tu. Lpeas tu just tinggal surat & kunci je.


17 comments:

mama tisya said...

kemain lil diva tu..syok la ada voucher cuti2..happpy holiday nanti

Nurzakiah Hanum said...

cutenyaaaaaaaaaaa

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye lil diva....sian dia xde kawan....wow,baucer hotel?bleh pilih sendiri hotel...bestnyeeee....

Norhayati Mohd Isa said...

Perghhhh memang diva betul berdua ni hihihi..
Wah tahniah menang lagi ye..
best tu RM500 penginapan..
Cari yg best tempatnya idzwa..

sayaiday said...

Wahhh voucher hotel, rm500 tu banyak kot. Hehehe

Semoga urusan rumah dipermudahkan. Hehehe

Inani Hazwani said...

Kemain dik, bergaya sungguh. Heheh. Moga dipermudahkan semua urusan kak Idzwa :)

Warisan Petani said...

Semoga urusan pemilikan rumah dipermudahkan.

Nieyl said...

Sabar la wahai kakakku...
untuk memiliki sesuatu itu..
byk cabarannya...:)semoga semuanya dipermudahkan ya...

Cik Kumbang said...

Pewwit cun melecun hehe

el said...

mmg diva pun dua branak ni
hihi bestnye dpt tido hotel
nak pi mana tu

ezan idma said...

moga dipermudahkan urusan rumah baru :)

Fiza Rahman said...

Diva sangat ☺☺

Smoga urusan dipermudahkan olehNYA.

dorsett pink said...

memnag dua2 diva.. so sweer

Julia Johari said...

Nak dptkan yg kita idamkan bukan senang sis...ada cabaran dan ujian...kita harung dgn sabar ye sis...moga dipermudahkan urusan akak dlm hal rumah.

Kira Sakura said...

Dikmok memang selalu diva ihihih

kak. doakan rumah kita dipermudah urusan jugak tau. sobssss

hainom OKje said...

Tak keluar gambo pulak. Tak dpt nak tengok adik mok hihi...

Moga Allah permudahkan semua urusan ye Izwa

adianiez AIDA said...

uruskan dokumen nak beli umah memang serabut.
tu la ni la!
bikin kita susah hati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang