thumbnail

Tuesday, March 21, 2017

UNBOXING LAZADA SUPRISE BOX : Lazada Tipu Harga !?

LAZADA SUPRISE BOX !

Aku adalah antara beberapa blogger yang terima hadiah dari LAZADA MALAYSIA sempena Lazada nak sambut birthday yang ke-5 ! Pelik kan? Dia yang sambut birthday kita pulak yang dapat hadiah. He..he..he...TQ Lazada~ #muahciked

So aku antara yang dapat barang lain dari lain. Aku tengok blogger lain dapat makanan la, rice cooker la, handbeg la..ade sedikit jeles disitu..kekeke..tapi bila unboxing box sendiri terus rasa wahhhh..ni set dari Korea ni! MAHAL niiiii! Aku tau sebab aku pernah pakai duluuuuu! Lepas tu dah tak pakai sebab setiap satu barang ni mahal weeehhhh termasuk la CC Cream tu. Tu antara CC Cream terpaling favourite aku! Tekstur dia lembut wangi dan buat muka kau tak berminyak langsung. Serapan dia terus jadi macam kau tak pakai CC Cream pun.

PURE BEAUTY Skin Care Set

Terharu sekejap ! Like ehhh macam mana Lazada tau aku memang pernah pakai set ni?? Ehh..macam mana Lazada tau aku suka set ni?? Suprise giler sebab tak pernah jangka nak dapat set mahal macam nie. Kalau mampu pun beli asing-asing itu pun tak complete. Hu..hu..hu..TQ again Lazada ;)

Pure Beauty Skin Care Set

1. PURE BEAUTY Pink Pore Essence 30ml - RM 72.90
2. PURE BEAUTY Pink Pore Foam Cleanser 125ml - RM 39.90
3. PURE BEAUTY Pink Pore Toner 250ml - RM 39.90
4. PURE BEAUTY 1st Intense Treatment Essence 150ml - RM 119.90

PURE BEAUTY - CC CREAM

5. PURE BEAUTY CC Cream SPF30 PA++ Natural 40ml - RM 49.90

 
6. PURE BEAUTY Pink Skin So Fresh Essence Water 200ml - RM 39.90
7. PURE BEAUTY So Light Dewy Lotion 50ml - RM 45.90
8. PURE BEAUTY So Glow Essence 30ml - RM 49.90

Grand Total untuk set ini ialah : RM 458.20 !

Kenapa Lazada kenapa?? Kenapa tipu akuuu..kenapa dalam e-mail cakap hadiah barangan dalam harga sehingga RM 400 tapi bila dah dapat hadiah dapat tahu harga dia lebih dari yang diberitahu ?? Terharu nih terharu~ Ha..ha..ha...aku dah cakap wehhh..set ni mahal tapi sangat elok untuk kulit kita orang Asia ! Tak caya korang pegi Watson tengok. Baca kat setiap kotak memang original from Korea dan memang dibuat di sana~ 

Tapi kalau korang nak set macam ni korang boleh beli kat LAZADA online sebab Lazada rajin buat sale! Serius kalau sale Lazada memang berbaloi-baloi lah beli set penjagaan muka macam ni! Murah dan jimat. SERIUS cakap lah, sale Lazada tak pernah mengecewakan. Sekarang Lazada dan Watson bekerjasama nak bagi baucer kalau korang beli produk ni. Wahh..dah la jimat ade pulak baucer code. Boleh terjah nanti okey~

Stiker Deko dari anak-anak untuk Lazada Malysia !

Korang nak tahu tak ? Sempena Lazada nak sambut birthday yang ke-5 ni, Lazada akan buat sale giler-giler dari 22hb hingga 24 Mar ni ! Korang bersiap sedia lah sebab dijangka sale luar jangkaan. Time ni korang boleh rembat PURE BEAUTY SKIN CARE set nih! Confirm murah dari biasa. Aku sendiri tak sabar nak tunggu sebab aku ade 2-3 barang memang nak rembat dari Lazada ni! Siap sediakan poket je lah..kekeke..

Aku suka beli kat Lazada sebab dia hantar barang sampai kat tangan kita sendiri ! Takde transit ke mail pusat tu tauuuu..syok ! Order hari ni, terus make payment esok terus dapat barang...best best best~ Boleh check it out barangan ni di : LAZADA MALAYSIA. 

5th Birthday Suprise : 22-24 Mar "Deal You Won't Believe!"
HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA !!


25 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

wow..syoknya izdwa..lazada macam dah tau² je kita suka barang tu kan

~ Kisahsidairy~

shalimar yusof said...

waahhh..untunglahh...dh la rezeki..dpt pula barg yg kena dgn kita..seronok..hihhii

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Wahh bestnya ..tahniah

Jueliza Jamani said...

mahal jugak produk dia tu...

eima said...

tahniah dear ... pasni mkin lawa la kulit tu

mama tisya said...

produk ni mmg mhl..pernh dpt dlm goodiesbag majalahEH...izwa dh pernh pki rezeki la dpt set ni

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa

Kira Sakura said...

kira lagi jeles tak dapat unboxing lazada. huwaaaaaa. tahniah kak. rezeki sangat tu dapat wishlist kita kan ihihihi

Inani Hazwani said...

Wahh seronoknya kak dapat macam macam set kecantikan tu :)

SYANI said...

Untungnya dapat surprise box.... makin semangat la nak shopping kat lazada kan..hehehehe

Nik Khazami Nik aziz said...

bestnya dapat pure beauty!

HeNRieTTa JoSe said...

wah bestnye...tahniah.....

Cik Tie said...

Wahhh..bestnya. Tahniah ya

Fiza Rahman said...

Rezeki. Makin peloles lah 😁

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah !! bestnya dpt barangan kosmetik yer...
** Mama Maszull

Raihanah Ahmad said...

assalamualaikum izwa, bestnya dapat hadiah dari lazada

Nieyl said...

bestnya semua org update psl entry box lazada....
barang² dia pun best kan...

Julia Johari said...

Alhamdulilah syukur nikmat kak rezeki! Memang best hadiah2 dari Lazada Malaysia...tahniah sis! Happy :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wow untongg sgt ni...hihi

Pemburu Jannah said...

Bestnya.. macam mank join ya..

Khir Khalid said...

Wahh untung la kena tipu hehee.. Tahniah!! :) :)

el said...

kan kan kan..kita pun kira2 pun lebih 400 jugak
lazada mmg sgt nakal hihi
btw..tahniah dpt set ni..lazada mmg skodeng blog uols kut hihi

Adam said...

Nasib baik saya tak dapat.

Hero Borneo said...

memang untung la dapat hadiah dari lazada..

Wa said...

Untungnyaaaaa dapat hadiah mahal2....hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang