thumbnail

Monday, April 17, 2017

SHIZENS VISAGE COLLECTION - Koleksi Terbaru Shizens Untuk Penggemar Make Up Natural

SHIZENS VISAGE COLLECTION

Dengar je nama SHIZENS mesti ramai yang telan air liur. Aku dulu kalau lalu-lalu depan booth Shizens cuma mampu jeling dari jauh je tengok barangan dia. Minat sangat tapi mampu tengok je lah pun .. hi..hi..hi..~ Serius aku suka Shizens sebab dengan Shizens muka nampak natural je bila make up. Macam magic kalau tengok juru make-up Shizens makeupkan orang kat booth. BTW, Bulan 3 haritu rangkaian Shizens telah memperkenalkan SHIZENS VISAGE Collection bagi pengemar make up natural ! Wowww sangat~ Suka tau aku tengok koleksi dia. Simple but nice sangat.

SHIZENS VISAGE Collection

SHIZENS VISAGE COLLECTION | merangkumi set penjagaan kulit dan alat solek supaya si pemakai nampak sangat natural. Aku rasa sangat bertuah sebab terpilih antara yang terawal dapat mencuba barangan make up koleksi Visage Collection ni. First time guna teruja nyer lain macam sampai tahap nak guna pun sayang. Kalau ikutkan Visage Collection ni terdiri dari 10 item : 4 produk penjagaan kulit & 6 produk make up tapi aku dapat 4 barangan make up untuk di cuba ;) nice one !

Jom kita tengok apa barangan make up yang aku dapat dari SHIZENS VISAGE COLLECTION !

Natural Pore Nutrient Foundation PRO

Natural Pore Nutrient Foundation PRO

1. Natural Pore Nutrient Foundation PRO sebagai asas make up. Aku panggil magic foundation sebab bila disapu ke muka terus dia blend dengan warna kulit kita menampakkan macam kita tak pakai apa. Tekstur dia sangat lembut, halus macam terserap jadi kulit kita pulak. Berkilat licin tapi bukanlah berkilat berminyak tu. Kalau korang pakai korang akan tahu dan nampak kelainannya. Serius best sangat foundation ni . Antara foundation terbaekkkk aku pakai sampai sayang sangat nak pakai ! Ha..ha..ha..

100% talc-free, dan mampu menutup liang pori dimuka sebab tu aku cakap pakai Natural Pore Nutrient Foundation PRO ni macam pakai 1 lagi kulit licin kat muka ;) Ada vitamen E dan didatangkan dengan berus comel untuk kita sapu-sapu kat muka. Best giler wehhh sebab saiz dia Allahhhhh comel sangat tauuuu~

Aqua Eyeliner Black

Aqua Eyeliner Black

2. Aqua Eyeliner Black. Yang ni antara kegemaran sebab aku ni kalau keluar rumah .. cara make up aku mesti kene ada foundation, celak, maskara, lipstik dah cukupppppp. Jadi bila dapat Aqua Eyeline Black ni aku teruja nak cuba ! Sesiapa yang tak biasa pakai mungkin rasa susah sikit tapi aku memang biasa pakai liquid eyelines so takde rasa susah sangat pakai. Aqua Eyeliner Black mampu bertahan sehingga 12 jam pemakaian. Wowowowo..paling best boleh dijadikan juga eyebrow, tapi aku tak pakai la kat kening. He..he..he..tak pernah make up kening ni haaa..


Eye Shadow - Sephia Pink

Eye Shadow - Sephia Pink

3. Eye Shadow - Sephia Pink. Nice colour aku sukaaaaaaa warna pink ! Ha..ha..ha..nasib baik tak dapat warna gold atau coklat serius bukan warna aku. Dapat warna pink terus blink blink mata aku ! Suka sangat~ Paling suka boleh dijadikan juga sebagai highlight atau terdesak dijadikan blusher. 

Smack Lips - Cherry / Blossom

Smack Lips - Cherry / Blossom

4. Smack Lips - Cherry / Blossom. Mula-mula frust juga dapat warna pink giler ni. Ha..ha..ha..tapi lepas dah pakai okey fine best jugak warna ni, nampak lain dari warna yang biasa aku pakai ! Bau dah la wangi, diperkaya dengan coconut oil & sunflower butter yang membantu melembabkan bibir dan mencegah rekahan pada bibir .. sapa mengalami masalah kekeringan atau rekahan bibir elok pakai Smack Lips nie. Bibir jadi cantik elok je. Smack Lips ni juga boleh dijadikan sebagai blusher tau. So dah double jimat kat sini.

So korang, dari 1 Mac - 31 May ni korang boleh dapat kan set Shizens Visage Collection ini dengan hanya harga RM199 je tau berbanding harga biasa RM1503 ! Serius super murah giler niii..dengan hanya RM199 korang akan dapat barangan seperti dibawah nie.

Shizens Visage Collection

❋ Smack Lips - Plum Wine
❋ Smack Lips - Orange Tango
❋ Aqua Eyeliner (Black)
❋ Aqua Eyeliner (Brown)
❋ Hue-Duo Eyeshadow (Mocha Glow)
❋ Shizens proffesional Brush Set ( 6 brushes)

Dengan hanya harga RM199 je tauuuuuu, korang tunggu apa lagi ! Dapatkan di cawangan SHIZENS sekarang :

Shizens Pavilion Flagship Store

✦ Shizens Mid Valley
✦ Shizens One Utama
✦ Shizens Sunway Pyramid
✦ Shizens Gurney Plaza
✦ Shizens Genting Sky Avenue
✦ Shizens Isetan KLCC
✦ Shizens Isetan Garden
✦ Shizens Parkson KLCC
✦ Shizens Parkson Pavilion
✦ Shizens Sogo KL

Selain dari tu dengan menggunakan code VISAGE01 korang boleh dapatkan make over dari juru make up Shizens dan berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai ! Perghh..untung nyer koranggggggg ~

Sapa takde Wechat boleh hantar gambar sebelum dan selepas pakai Visage Collection di kotak message (pm) FB Shizens Malaysia

Jangan lupa 24-30 April 2017 ni Shizens akan mengadakan roadshow di East Entrance Lobby Mid Valley. Jom beramai-ramai jadi cantik ! Gigih tau aku ber-youtube semata nak belajar make up cantik macam korang.. ha..ha..ha..

Sebelum & selepas (boleh la dari orang bertangan keras..he..he..he..)


15 comments:

Raihanah Ahmad said...

cantik2, boleh la beli utk pakai raya.

eima said...

Eeeiii best nye ...aku x pandai mekap tp aku suka ..yg natural mcm ni cun sgt

Nurzakiah Hanum said...

wow

Cik Rose said...

Cantik warna smack lips tu...

Kamsiah Yusoff said...

rm199..tak la mahal sgt..

Jueliza Jamani said...

wahh cun terusss

Inani Hazwani said...

Aihh kak, menggoda sangat barang barang make up ni. Hahah! Cantiknya :)

Khir Khalid said...

Wow banyaknya pilihan... berita baik buat para wanita ni :) :)

Nieyl said...

wow!ini lah dia...
cute nye kakak kita nie....omey laaaa.....

Kira Sakura said...

wow serius kak RM199 je dapat semua tu? murahhhhh .dah tu mekap basic yg mmg orang dok pakai selalu!!!

Kira mampu pakai serum dia je hahahaha

Fiza Rahman said...

Menarik sangat foundation dengan lipstick tu.

HeNRieTTa JoSe said...

mmg cantik kan...

el said...

cantiklah brg2 mekaup dia

Adam said...

Baru selesai baca. Banyak tak faham sebab saya lelaki.

Julia Johari said...

Lawa sgt lipstik akak! tergoda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang