thumbnail

Friday, May 26, 2017

PAKEJ 2017 - Malika Confinement Care


Ingat tak dulu aku pernah share pasal MALIKA CONFINEMENT CARE (MCC) pakej. Hari ni aku nak share pakej terbaru MALIKA CONFINEMENT CARE (MCC) untuk tahun 2017. Ye lah dah naik tahun takkan kau tak nak upgrade pakej ye dok?

Pakej 10 Hari

Pakej 7 Hari

Pakej 5 Hari

1. Cover semua area Kuala Lumpur & Selangor
2. Pakej bermula dari hari ke-3 hingga hari ke-30
3. Setiap visit cover antara 3-4 jam 
4. Confinement Lady 100% islam dan melayu.
5. Semua barang-barang dalam pakej disediakan seperti tertera dalam detail pakej.
6. Menawarkan penjagaan ke luar negara (tertakluk terma & syarat)
7. Terdapat juga pakej Urut Prenatal (pregnant massage) & traditional massage, 2 pakej ni hanya di buat dirumah owner MALIKA CONFINEMENT CARE (MCC) sahaja kerana hari biase fokus on pakej orang dalam pantang.

Kalau korang nak tahu, diam tak diam MALIKA CONFINEMENT CARE (MCC) dah 2 tahun beroperasi. Aku pun sedar tak sedar dah 2 tahun deal dengan owner MCC.

Dalam tempoh 2 tahun ni juga, pencapaian MALIKA CONFINEMENT CARE (MCC) boleh dikatakan amat membanggakan ! Aku sentiasa ikuti perkembangan MCC, jadi kalau korang nak tahu dalam tempoh 2 tahun ni, MCC dah sampai ke Melbourne sebanyak 2 kali dan ke Dubai sebanyak 2 kali juga, insya Allah bulan 10/2017 MCC akan ke Melbourne sekali lagi .

CALL / WHATSAPP : 016-207 8091 (NOORISH)

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bagus nie

mama tisya said...

itu ibu2 bepantang skarang tkyh riso bila ada pakej camni..siapkan duit je

Mrs Puex said...

memang sesuai sgt servis untuk ibu berpantang..
tengok harga memang mahal tp sangat berbaloi tau sbb dia jaga sepenuhnya mak mak dlm pantang ni kan kan kan..

semoga terus success!

el said...

bestnye dpt mengurut..hihi

HANDAYANI said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dorsett pink said...

Bagus info ni idzwa. Tapi malika ni tak bermalam di rumah customer kan.. Saya dulu ambik pakej confinement care ni dengan Mum Retreat Home,dia buat pakej bermalam di rumah customer, and servis dia pun sangat best, saya puas hati la.. Not bad.

Nieyl said...

wow!menarik..

Blog Akak Kembang said...

ada duit zaman ni semua boleh kan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang