thumbnail

Tuesday, May 16, 2017

REZEKI ANAK-ANAK : Menang Saguhati FRISO Contest


Macam dah lama je tak update blog. Hmm..kesihatan tidak mengizinkan sampai rasa memanjang nak pitam nak terpengsan jek. Okey kita skip pasal aku. Ni nak cerita pasal rezeki anak-anak 3 ketul tu ;) Alhamdulillah lama kot masuk contest ni, masuk pun macam tak masuk jekk.. ha..ha..ha.. almaklum masa tu sibuk fokus nak bercuti je jadi gigih la aku hangkut 2 tin Friso masuk dalam luggage ke Labuan. 

Sakan bergambar kat sana, anak-anak pun baik bagi kerjasama jadi aku rasa mereka yang layak dapat hadiah ni. Aku target tempat ke-2 tapi takpelah takde rezeki yang tu ;)

Saguhati pun alhamdulillah !

Saguhati je tapi tetap bersyukur sebab yang masuk nyer 50 orang .. No.1-3 dan saguhati 20 orang, sapa nak bagi RM500 oii.. tak bersyukur gak tak tau laaaa.. ha..ha..ha.. ;) ingat nak bawak anak-anak bercuti dengan duit ni. Aku ade baucer hotel RM500 yang tak guna lagi plus ade 1 lagi baucer percutian di Melaka 2H1M yang aku baru dapat last 2 week ! 

Entry bulan 12 ye contest tu..gigih kene siapkan masa bercuti T__T

Tengok la lepas exam ni dan lepas raya ni ke. Oh ye, anak-anak tak tahu lagi pasal nie. Tunggu aku nak suprisekan dia orang. Tak merancang apa-apa lagi ni sebab hal tak sihat nie tak setel lagi. Ambik darah dah dapat result then minggu depan kene amik lagi. Hmm..

Apa pun syukur alhamdulillah~ ;) TAHNIAH juga buat blogger lain yang menang.

24 comments:

mama tisya said...

Tahniah.. Best rm500 cash bole cuti22

mama tisya said...

Tahniah.. Best rm500 cash bole cuti22

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Sheila Adziz said...

tahniah sis, Allhamdulillah... rezeki famly sis

Julia Johari said...

Kak izwa! Tahniah...wauuu RM500 tu hebatnya sis...boleh guna duit tu utk happykan family sis...syukur ya Allah...rindu akak sgt2...mmmuahhh!

Jueliza Jamani said...

tahniahhhh

sudipVSsenduk said...

banyak tu $500.
Tahniah

FarahGlanzDotCom said...

Wahh..tahniah..memang rezeki anak2..tambah lg picture pn cantik..😉

Raihanah Ahmad said...

tahniah sis

Myluv - Syl said...

best giler.. tahniah wa

Inani Hazwani said...

Tahniahhh kak Izwa!

wahida said...

vavava..tahniah...boleh berjimba2...

Nieyl said...

Alhamdulillah...rezeki..

Kamsiah Yusoff said...

tahniah..dan alhamdulillah..rm500 tu..

Norhayati Mohd Isa said...

Alhamdulillah..
Tahniah...
Dimana ada usaha..
Disitu ada kejayaan..
Byk tu rm500👍👍

Mia Kassim said...

Tahniah Izwa ...

mamapp said...

Wah Tahniah. Best hadiah tu

Fiza Rahman said...

ALhamdulillah... tahniah

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

tahniah....murahnya rezekiii

el said...

tahniah awak
syok dpt bw famili p jln2 hasil berblogging kan
alhamdulilah
ni pun el x redeem lagi voucher traveloka menang hari tu
xtau nak pi mana..blank haha
tc awak!!

aRzMoHa said...

alhamdulillah..semoga terus dimurahkan rezeki....

tahniah kak izwa...walaupun tak sempat berbual di SBB tempoh hari...

semoga kembali sihat amin.

panphila said...

Alhamdulillah, rezqi anak-anak to be selected as one of the consolation prize winners. Moga dimurahkan reqzi buat kalian semua.

http://panphila.blogspot.my

Falsya said...

Alhamdulillah..congrats kak..u are now 500 richer than me..masyukkk!!..duit raya..hehehe

hainom OKje said...

Saguhati pun RM500 tuuuu....Tahniah ye Izwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang