thumbnail

Friday, June 09, 2017

Syahirah Korean Secrets - Hydra Soft

SYAHIRAH KOREAN SECRETS

“Hey si gadis yang manis!Miliki wajah cantik mulus sekata persis artis Korea sekarang!”

Syahirah Korean Secrets - Hydra Soft

Aku ni la kan bukan penggemar cerita Korea ke drama ke ape semua aku tak tahu tapi aku paling suka pakai produk dari sana ! Sebab nyer produk dari Korea ni dipercayai sesuai dengan kulit kita orang Asia. Macam-macam produk la aku pakai dari sana, macam DD Cream, Lipstik, Compact Powder ntah apa-apa lagi la kebanyakkan dari Korea. Best tauuuu produk Korea ni sebab rasi dengan kulit orang Asia kita ni.

Ala korang yang selalu tengok cerita Korea tu mesti mengidamkan kulit cantik mulus putih macam pelakon dia orang tu kan..aku ni takdelah kenal sangat-sangat mana-mana pelakon Korea tu tapi kalau pegi umah ibu aku mesti Channel Korea je 24 jam .. ha..ha..ha.. so tertengok la jugak .. mulus giler muka dia orang macam tak pernah kene sunburn !

Jom nak memperkenalkan, SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft rangkaian istimewa sesuai untuk korang gegadis yang menginginkan kulit wajah cantik mulus sekata, yang membantu membekalkan kelembapan agar kulit sihat, ia juga memilki manfaat pencerahan serta mengandungi antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan cela dan rengsa pada kulit agar kulit kelihatan cantik mulus sekata secara semulajadi.

Dirumus khas dengan agen penghidratan dari Tri-Flower Essence campuran bunga-bungaan putih iaitu bunga Ginseng, Chamomile dan Teh Hijau, bukan itu sahaja ia juga memilki manfaat pencerahan serta mengandungi antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan cela dan rengsa pada kulit.

Syahirah Korean Secrets - Hydra Soft

SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft ini mengandungi 5 produk hebat iaitu Gel Pembersih Muka, Skrub Muka, Penyegar Tanpa Alkohol, Krim Pelembap Muka serta Krim Kecantikan yang menjadi rejim kecantikan lengkap untuk kulit cantik dan mulus sekata. Penggunaan rona biru aqua cerah sebagai simbolik kelembapan & penghidratan dicalit pallete putih bersih bunga pada rekaan pembungkusan SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft pasti menyerlahkan rasa segar sesuai dengan manfaatnya yang pasti menyerlahkan sisi “personaliti Korea” yang ada dalam dirimu! 

Rejim lengkap Syahirah Korean Secrets Hydra Soft :


1) Skrub Muka : Diformulasi dengan manik pengelupasan lembut yang membantu menghilangkan kotoran dan sel-sel kulit mati untuk kulit lebih licin.


2) Gel Pembersih Muka : Membantu membersihkan kotoran di samping memelihara kelembapan kulit.


3) Penyegar Tanpa Alkohol : Membantu mengecilkan pori-pori serta memberi kesegaran kepada kulit selepas setiap pembersihan. Ia juga memudahkan penyerapan produk selanjutnya sekali gus menjadikan kulit lebih licin.


4) Krim Pelembap :  Membantu membekalkan kelembapan untuk kulit wajah yang segar berseri.

5) Krim Kecantikan : Sesuai digunakan sebagai asas solekan untuk membantu menutup cela, jeragat serta meratakan tona kulit.

Tetapkan pilihanmu dan dapatkan Syahirah Korean Secrets Hydra Soft sekarang untuk tampil cantik mulus sekata persis gadis Korea! Produk ini boleh didapati di seluruh Malaysia, termasuk pasarraya besar dan pasarraya hiper utama. 

Untuk maklumat lanjut mengenai SYAHIRAH sila layari halaman :

Instagram SYAHIRAH - @syahirahmalaysia.

9 comments:

mama tisya said...

ms p korea dlu mmg ada dgr kwn2 ckp kalo produk kecantikan korea murah kt sana tu psl tgk kwn2 p korea sakan shopping brg2 kecantikan tp kita ni xbrp nk sgt tp suka la tgk..set syahirah korea ni cute la ...color pn buat org tertarik

alia farhan Said said...

Kiutnya packaging dia...
Kita duk pkai yg scrub dia tu ja

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya packaging

Raihanah Ahmad said...

comel2 packaging dia

HeNRieTTa JoSe said...

comel je bungkusan dia...

Khir Khalid said...

Bagus utk wanita ni.. packaging nampak mcm sesuai kpd golongan remaja atau yg mcm2 kita utk kembali remaja... menarik :)

Inani Hazwani said...

Wahhh makin cantiklah Raya ni. Heheh. Packaging pun menarik!

Azhafizah Md Nor said...

packaging pun dah ala² produk korea gitu kan. cecomel je.

Julia Johari said...

comelnya bungkusan dia hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang