thumbnail

Monday, August 21, 2017

ENCHANTEUR STUNNING | “Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian"

ENCHANTEUR STUNNING| Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona 


ENCHANTEUR STUNNING | adalah rangkaian wangian dan produk penjagaan badan berasaskan wangian berkualiti, mengikuti peredaran masa yang berinspirasikan keunggulan haruman Perancis. Wangian ENCHANTEUR direka dengan unik untuk menghidupkan detik-detik romantis harian di setiap perjalanan percintaan menakjubkan seorang wanita.

Wangian seorang wanita mempunyai daya tarikan sama seperti tertariknya seekor lebah kepada pati nektar dan kenyataan ini sememangnya tidak dapat disangkalkan lagi. Kajian menunjukkan wanita yang memakai haruman dilihat lebih sensual dan menarik. Justeru itu, wanita telah mengetahui dengan tepat sejak berabad lalu, bahawa minyak wangi merupakan aksesori yang tidak menonjol, tetapi mampu untuk menyerlahkan si pemakai dan mencipta aura yang tiada tandingan.

“Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian”… Author C.Joybell C

ENCHANTEUR STUNNING | Wangian seorang wanita mempunyai daya tarikan sama seperti tertariknya seekor lebah kepada pati nektar dan kenyataan ini sememangnya tidak dapat disangkalkan lagi. Kajian menunjukkan wanita yang memakai haruman dilihat lebih sensual dan menarik. Justeru itu, wanita telah mengetahui dengan tepat sejak berabad lalu, bahawa minyak wangi merupakan aksesori yang tidak menonjol, tetapi mampu untuk menyerlahkan si pemakai dan mencipta aura yang tiada tandingan.

ENCHANTEUR Stunning

ENCHANTEUR STUNNING | jenama wangian terkemuka dengan haruman yang diinspirasikan dari Perancis, telah melancarkan semula rangkaian Eau de Toilette dan penjagaan peribadi. Bersempena pelancaran ini, satu haruman baharu yang sangat menarik telah diperkenalkan iaitu, Stunning! Wangian mempesona ini merupakan gabungan Turkish Rose dan Magnolia, telah dipertingkatkan dengan kemanisan dari Blackcurrant Bud dan Raspberry serta dicampur juga dengan  kelembutan Sandalwood. Pemakai Stunning akan tertawan dengan aroma sensual yang dipakainya sendiri, menjadikan dia wanita yang istimewa, seterusnya menyerlahkan penampilan dan personalitinya.

Selain Eau de Toilette, variasi Stunning juga hadir bersama produk pelengkap melalui rangkaian penjagaan peribadi termasuk losyen, deodoran, dan bedak talkum yang membuatkan kulit lebih lembut menawan sehalus satin dan berharum wangian segar sepanjang hari.

Botol berkonsepkan bentuk tubuh wanita memakai gaun lipat.

ENCHANTEUR STUNNING | telah membaharui bentuk botol rangkaian EDT. Botol EDT ini berkonsepkan bentuk tubuh seorang wanita memakai gaun berlipat dengan potongan duyung; manakala variasi warna pada botol adalah berdasarkan wangian flora di dalamnya. Keanggunan botol ini dimahkotakan dengan penutup berbentuk bunga mawar mekar yang menjadi simbolik percintaan yang romantis dan pati bunga yang menjadi esen pelengkap di dalam botol wangian tersebut. Pembungkusan indah ini amat mudah dipegang dan boleh dijadikan hiasan di atas meja rias.


ENCHANTEUR STUNNING | Eau De Toilette boleh di dapati pada harga runcit RM 28.20 (termasuk 6% GST) bagi setiap botol 50 ml. Manakala Losyen Enchanteur juga boleh didapati dalam pelbagai saiz yang berharga dari RM 5.40 hingga RM 17.60. Deodoran Enchanteur pula hadir dalam pelbagai bentuk / format - stik, bebola dan juga semburan yang berharga dari RM 4.90 sehingga RM 8.40 manakala bedak Enchanteur berharga dari RM 4.40 hingga RM 11.80. Pelbagai produk wangian serta produk penjagaan diri Enchanteur boleh didapati di semua rangkaian pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. 

Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR, sila log masuk ke www.enchanteur.com.my atau lawati laman Facebook ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY.

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suka bau dia

Nieyl said...

Nasib baiklah gambar je tauuu....
kalau tak,terkeluar bauan tu dekat komputer ni..

HeNRieTTa JoSe said...

cantik kotak dia, siap ada bunga bunga lagi....botol dia pown cantik...

Khir Khalid said...

Menarik!... Enchanteur ni mmg dah dipercayai dan bau pun mmg wangi :)

dorsett pink said...

Saya pengguna setia enchanteur tapi sy cuma suka bedak dia, wangi

el said...

wangian sejak zaman sekolah kut

peminat tegar wangian enchanteur

Shafila ILA said...

Bestnya. Cik Ila pakai bedak dia je. Yp daj wangi semerbak.

Hanim Hashim said...

memang wangi enchanteur ni kan kak. Saya guna sejak dari zaman sekolah lagi. Semua jenis haruman dia saya suka! Perfume dia lagi la best!

Inani Hazwani said...

Wangi bau diaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang