thumbnail

Thursday, November 17, 2016

IJM LAND SEREMBAN 2 "A Great Place To Live" - Pengunjung IJM LAND Di Ceriakan Dengan Karnival Fiesta Magika!


IJM LAND SEREMBAN 2 "A Great Place To Live"

Minggu lepas bertempat di IJM LAND Seremban 2 para pengunjung IJM LAND diceriakan dengan karnival bertemakan tema "Fiesta Magica, A Journey Through Fairy Tales & Happy Trails". Pelbagai aktiviti menarik disediakan yang bertemakan magik, fairy tales dan kisah dongeng. 

Ramai kan?

Kemuncak karnival ini ialah hadiah cabutan bertuah bernilai sehingga RM20,000, terutama bagi pengunjung yang ada, pembeli IJM Land Seremban 2, Seremban 2 Heights, dengan iPhone 7+ sebagai Hadiah Utama. Meriah kan? 

Sambil bergembira ada juga yang meluangkan masa untuk menderma darah!

Terima kasih encik ;)

Pertandingan kostum bertemakan Fairy Tales juga diadakan.

Para Pemenang

Photo Kredit to : AfzalSukaSuki

Malam lagi cantik tau!

IJM LAND SEREMBAN 2 "A Great Place To Live" | Karnival ini diadakan untuk menarik pengunjung melihat projek IJM LAND SDN. BHD bagi memperlihatkan IJM LAND Seremban 2 adalah satu perbandaran yang ideal, lengkap dengan kemudahan. IJM LAND Sdn Bhd juga menyasarkan pasangan muda dan juga yang bekeluarga bagi menikmati kehidupan dalam persekitaran yang selamat dan berlokasi strategik. Dengan slogan "A Great Place To Live" dilihat sebagai slogan yang tepat untuk menzahirkan keadaan IJM LAND Seremban 2 ini. 

Jadi, bagi menarik lagi para pengunjung untuk terus berkunjung ke IJM LAND Seremban 2 ini satu contest telah diadakan dengan hadiah bernilai RM3000 untuk para pememang. Magical Moment Photo Contest diadakan dari 13 November sehingga 18 Disember. So korang..apa lagi? Jom singgah ke IJM LAND Seremban 2 untuk amik-amik gambar, lagipun prop Fairy Tales ni memang dijadikan untuk korang bergambar kat sana! Bila lagi? Kalau korang nak tahu ade kereta kuda Cinderella kat sana! Anak-anak mesti suka kalau pegi sini! Eh aku pun suka kot kalau singgah sini. He..he..he..jom korang. Aku nak pegi bawa anak-anak.

Untuk maklumat lanjut mengenai IJM Land dan Seremban 2 perkembangan, sila layari www.seremban2.com.my

5 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Bestnya karnival tu Idzwa..
Macam2 ada ye :)

wahida said...

good info

Raihanah Ahmad said...

menarik karnival tu. siap ada costume fairy tales

Nieyl said...

wahhhh!menarik nie...

Inani Hazwani said...

Wahh meriahh :) Seronoklah siapa yag dekat tu boleh pergi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang