thumbnail

Wednesday, July 26, 2017

Cuti Kuarantin


Chicken Pox

Cuti kuarantin 5 hari la kita nampak gaya. Nasib baik kene jumaat malam, jadi sabtu ahad start mereput kat rumah je la sampai lah ke harini hari rabu aku dah sesak kepala sebab tak keluar rumah. Ha..ha..ha..

Masak pun malas apatah lagi makan .. nak harap masak untuk Syakirah je pastu masak petang untuk Kapten & lagi 2 askar balik. Punya boring langsung tak boleh jadi surirumah. Huahuahua..tepu otak.

Setakat ni Syakirah tak meragam pun, demam pun lite-lite je cuma susah aku nak bergerak sebab dia jenis tak boleh aku jauh walau sejengkal. Perghh .. nak mandi punya la payah, asyik ketuk pintu je. +__+



14 comments:

mama tisya said...

smoga cpt baik adik mok

lieyalatif said...

kite geng....takleh dok umahlame2 ...tepu otak...mmg takleh jadi suri rumah langsung hahahaaha...

btw, get well soon syakirah....

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat sembuh

Nieyl said...

Moga dik cepat sembuh yaa

Mrs Puex said...

cepat sembuh dik mok.. nasib baik skang dapat cuti kuarantin utk anak demam campak kan.. jimat cuti kite..hehehee..

Noor Azlan said...

Semoga cepat sembuh.....

HeNRieTTa JoSe said...

kesian adik mok...moga cepat sembuh....

Norhayati Mohd Isa said...

Syafakillah..
Semoga segera semboh ye sayang comel..

Jueliza Jamani said...

alaa sian dia.. cepat baik..

dorsett pink said...

semoga cepat sembuh syakirah

nini said...

Semoga cepat sembuh yer...sian awak...

Inani Hazwani said...

Duduk rumah memang bosan kak. Lagi lagi kalau hari hari buat benda yang sama. Nani pun tak boleh macam tu. Hahah! Get well soon dik mok 😘

Khir Khalid said...

Yg letih kena chicken pox ni kdg2 sesetengah org smpi sakit2 sendi dan badan.. kesian klu budak2 pun kena sakit2 mcm tu juga... get well soon ye :)

hainom OKje said...

Budak kecik biasalah....kalau tak sihat, mana boleh tinggal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang